Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

a čo ti ja viem či som už odpuchnutá :DDD
keď ja sa nejak až tak moc nesledujem možno že tak pravý sa mi zdá byť trošku opuchnutý..
j som sa tiež merala ale len raz nejak týždeň a pol po opke budem sa musieť zas

a čo ti sa necítiš dobre???

Lucia3110

barbinka84

no ja mam len 320..viac mi nechcel dat :D ale rozdiel je dost viditelny tak som aj tak rada..90% by brali vacsie tak ja patrim k nim tiez :)

ewel007

kvet

počuj moja a ty už si odpuchnuta uplne? alebo? do kedy mam čakať že sa mi ešte zmenšia?? teda mne sa mali aj tých 500ml a už by som bola nerada keby sa zmenšili viac, merala som si obvod a od prvého týždna od opky po teraz po treti týžden sa zmenšili 1cm..
ja by som si tiež chcela povedať že je každý den lepši..

kvet11

anett101

kludne chod to tých 400ml tiež som sa bála či nebudú veľké a vôbec nie sú také pekné akurát už som sa aj sestry pýtala či ich nemám malé :DDDD a to je ešte len tri týždne po opke.....

a keď svoje prsia nemáš veľké tak budú také super akurát :))

ja som bola u Mládeka a nechty som mať mohla u Červena neviem ako to je...

anett101

ahojte baby chcem sa opytat ci ste pri operacii vysadili HAK ? a ako to je z gelovyma nechtama,davali ste si ich dole?ktore boli u dr.červena ...bola som unho v piatok na konzultacii ,povedal mi ze mam pekny tvar prs a ze 400ml ze by bolo peknych ze treba vyuzit pekny zaklad,ze to bude radost robit. bojim sa ze budu velke :-( lebo teraz moc prsia nemam,ale zase nechcem sa mu dotoho montovat viem ze je odbornik ...

anett101

ahojte baby chcem sa opytat ci ste pri operacii vysadili HAK ? a ako to je z gelovyma nechtama,davali ste si ich dole?ktore boli u dr.červena ...bola som unho v piatok na konzultacii ,povedal mi ze mam pekny tvar prs a ze 400ml ze by bolo peknych ze treba vyuzit pekny zaklad,ze to bude radost robit. bojim sa ze budu velke :-( lebo teraz moc prsia nemam,ale zase nechcem sa mu dotoho montovat viem ze je odbornik ...

kvet11

ivava

mám guľaté a cítim sa už fajn je to neporovnateľné s prvými dňami a každý deň je lepší a lepší :)) jedine čo ešte tak super nejde šoférovanie nie je to také ako pred opkou odveziem sa ale radšej som keď ma vozia druhý :)))hlavne také dlhšie trasy....

kvet11

v girl

ahoj tak to som ja čo sme to v avelane spolu prekonávali :))

vieš ako som sa potešila keď si sem napísala som na teba myslela že ako sa máš a ako sa cítiš :))
ja už celkom fajn už aj zabúdam že som bola na opke :))