Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ewel007

neviem mam Mentory a som velmi spokojna aj s tvarom aj mäkkostou aj s priebehom no tak mozno casom nejake problemy pridu to nikto s istotou nevie no dufam a pevne verim ze nie.To myslel presne takto ze na prvy krat ti nemoze dat viac lebo by ti popraskala koza preto aj mne dal max co sa mne dalo dat a to bolo 400 elbo ja som este nemala deti ani nic a nemam taku vytahanu tu kozu.Ty si uz kojila?Lebo aj tak ti dal doki dost na prvy krat lebo nedavaju take velkosti babam ktore nemaju vytahanu kozu a nerodili.700 by som urcite nebrala uz to by mi chrbtica trpela a to nechcem zase max 600by som chcela viac nie ale skor tych 550 by mi stacilo lebo ja som drobec.

v girl

kvet11
to je asi jedno kedy kontroluje..to je uz len taka kontrola,ze ako sa mas..atd :) mne spomenul,ze o mesiac si mam na recepcii dat termin..a potom ze sa vidime za 3 mesiace...o pol roka a tak :D ...

ewel007

kvet

tie silikonové pasky som si kupila ale na kliniku som nevolala v paitok to dam dolu ako začnem s tymi silikonový paskami mylsím že to bude ok, inak by mi povedal, že nedavať dolu, teda si mylsím..

ewel007

kvet

mne zase že za 6 týždnou tkaže 30.10

no ja len že keby mi niekto chcel dať velký darček k 3ke, čo je síce až za 5 rokou, tak by som si vypýtala reopku :))
jansé že som spokojna a nech sa hlavne všetko hojí ako má :) mam s dnes aj foto, pošlem zjačikovi :))

kvet11

v girl

mne povedal že mám prísť až o dva mesiace tak mám termín 15.11. ktovie podľa čoho to závisí keď sme boli rovnako operované....

ewel

ty si aj volala na kliniku zistila si niečo o tych pásikoch malých čo ti nechal na jazvách? a ozaj aj si si kúpila na klinike tie silikónové pásiky? jaj inač sa smejem ti si taká opica jedna na tých veľkostiach ako sa ti máli ale len v dobrom :)) možme byť radi teraz že máme také krásne a plné prsia nie ako to pred tým :))))

ewel007

lilabmw

ja mam tiež Mentor a píšeš že určite by si chcela Mentor aj pri reopke, kvôli čomu?
Ja som bola včera na kontorle a sthoch a doki mi povedal že tých 500ml bolo naj anj čo mi mohol dať a že by mi popraskala pokožka a to sme sa bavili už aj čo to o reopke, takže neviem ako to myslel, či pri tej reopke.. zatial som odpuchla 1,5cm, neviem či ešte budem odpuchať, alebo sa len usadia ale je to 23 den dnes po opke. Ja som rada čo mi dal, lebo ja som tam mala pred tým len štipance od komara :)) ale pri reopke ak by nahodou, by som brala 650-700ml

lilabmw

ewel007

to este neviem mozno po porode mozno skor podla financii ked sa mi vyskytnu skor tak mozno este pred dietatkom pojdem.A planujem medzi 500-600 a bud stredny alebo vysoky profil ako mam teraz a urcite Mentory chcem ale to je este buducnost zatial ale tak aj tato operacia bola buducnost a zrazu som sa vyskytla na stole operacnom u mna nikdy nevies :-) som s prskami aj tvarom max spokojna vsetci mi ich chvalia ale ja by som este väcsie trosku brala take pekne stvorky vo finale.