Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

v girl

fufu
mna operoval Mládek.mne menstruacia vychadzala presne v den operacie :) tak 3 dni pred som zacala brat lieky na posunutie.a tam mi hovorili,ze menstruacia neprekaza...ale tak ja som si ju posuvala schvalne..nechcela som po operacii mat este aj ine starosti :) akurat rano ked ma isli operovat som si tabletku nedala,ale az vecer..

february

nikolet

no neviem, či je to normálne :) ale ja mám tiež stále patálie s pravým prsom, v noci ma zobudí bolesť v ňom a dnes dokonca aj cez deň som v ňom cítila pichanie, ľavé sa tvári ako moje a pravé stále nedá pokoj :D tak snáď to je normálne, však v utorok vyspovedámu doktora...

fufu

Lucia83

Mne to Ježovitová vyrátala asi na 2200 Eur aj s tou zľavou, anatómy Nagor, bez interného vyšetrenia, do 3000 Eur by som sa zmestila aj s liposukciou brucha. Ale ako to tu čítam, asi sa rozhodnem pre Mládeka. Ježovitová nedáva dreny, hovorí, že je to zbytočné, tak neviem, čo je lepšie. Ten termín 29. je september? Aj u Mládeka záleží na menzese? Ježovitová operuje do 10 dní po skončení. Galérku som ešte nevidela, zajačik sľúbil, že mi ju pošle, tak dúfam, že to stihne do zajtrajšej konzultačky a budem si ju môcť pozrieť. Už sa neviem dočkať zajtrajška.

nikolet09

ahojte baby,
myslíte si, že je normálne, keď mesiac po opke pociťujem ešte trocha bolesť v pravom prsníku?

lilabmw

mravcadlo

tak potom nechapem preco ti nechcu spravit väcsie u Dr.Cervena si bola?Neverim ze ten by ti navrhol tak malo ,vyskusaj viacerych.A je to marketingovy tah u niektorych aby sme prisli este raz ale urcite je na tom aj nieco pravdy popraskala by koza ale tebe ked si uz kojila si myslim pokial nechcem obr kozy tak by to malo byt v pohode.

mravcadlo1

Práve už som rodila ale nechcem si dať prsia také aké som mala než som schudla to možem kašlať vyhodiť za to peniaze a nebyť spokojná a mám pocit že oni všetci ako keby tlačili do menších aby potom človek prišiel ešte raz

mravcadlo1

Práve už som rodila ale nechcem si dať prsia také aké som mala než som schudla to možem kašlať vyhodiť za to peniaze a nebyť spokojná a mám pocit že oni všetci ako keby tlačili do menších aby potom človek prišiel ešte raz

lilabmw

ewel007

co sa tyka odpuchnutia ano asi tie 2 cm odpuchnu cca a dotvaruju sa ale to sa ti budu aj 3-6 mesiacov stale dotvarovat a niektore hovoria aj rok.Ja mam teraz uz pocit ze po tom pol roku su uz stale rovnake neviem no