Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

v girl
Ahoj super ich mas lepsie ako predtym o 100percent. Inak mne sa zda ze aj ja som za teba hlasovala....a ty si inak aj dost chuducka...nie???

v girl

laila
su okruhle 390 ml. na mne su mozno malicke..lebo ja som bola uplne plocha..predsa,ked ma zena svoj zaklad..tak tie prska su väcsie :) dakujem..ja som spokojna velmi :)

v girl

Lucia83
fakt si piseme len o tom ako sa citim :)) on je z Brna si myslim..a neboj sa nicoho..aj ja som sa bala anestezie..no ked mi vsetko vysvetlil hned sa mi ulavilo.a ked som dostala naladovky..uz mi bolo vsetko jedno :D len som pocula hlasnu hudbu na operacke a pamätam si ako som si lahla priviazali mi ruky..a uz som sa len prebudila s didikami :)))

Lucia83

V girl

No spomynal ze neratal s takym poctom hlasov a poctom bab ktore sa zapojili. :-)))

No a ten anesteziolog neviem moja ci to bude len vztah pacientka
:-))))
Som zvedava na fesaka. Len nech ma dobre uspi a hlavne ech sa prebudim a vsetko bude ok :-)
Vies som poseroutek.

v girl

Lucia83
brala som Norethisteron gynekolog mi to predpisal. nooo anesteziolog je veru fesak :))) ale sme v kontakte len cisto ako pacientka a lekar :) pisal mi,ze ako dopadla kontrola..je zlaty :) tak isto ako aj Mladek..uvidis sama,ze ako sa staraju o pacientov..heeej spominal? :) a predsatv si,ze na klinike nevedelo vela ludi o tej sutazi..ani ten anesteziolog :D az pri operacii sa bavili,ze som to vyhrala a mala som vyse 6000 hlasov :D sranda..

february

nikolet

presne!! keď vstávam z postele tak akoby mi tam nôž pichali a len to pravé a potom za chvíľu keď sa rozhýbem tak to povolí, cez deň nič...jasné stretneme sa v utorok :)

Lucia83

Fufu

A ty co chces liposukciu brucha moja? Sak tam nic nemas. Radsej chod k Mladekovi zaplatis viac, ale myslim ze je to lepsia volba. Kamaratka bola u Jezovitovej na konzultke a nebola spokojna svjej pristupom potom sa rozhodlabpre Gubu ale to je uz 5 rok dozadu. Inak tk ako napisala vgirl menzes neninprekazkou opky, je to aj v papieroch napisane.

Vgirl

Ty mas 390? Myslela som ze menej, na foteckach. Ale poviem ti su fakt krasne. A co si v kontakte s anesteziologom :-))). Fesak??? Vybav mi dobru anestezu :-))), vies aby som sa zobudila. Vcera mi Mladek o tebe hovoril, nie konkretne, ale ze bola sutaz atd... A ja mu na to ze krasna praca. Nechapal, odkial to viem :-)). Zlaty.
A ake tabletky si si davala na oddialenie menzesu???

v girl

Lucia83
velkost mam 390ml..ale profil neviem :( s Mladekom sme sa dohodli, ze ked mi da 350ml tak to bude vysoky..ale on mi dal nakoniec 390ml..ale neviem aky profil a v papieroch nemam pisany profil len znacku implantatov a ml.ale som v kontakte s anesteziologom tak mi slubil,ze mi to buduci tyzden zisti u pana dr. Mladeka :))

nikolet09

february
no ja to isté...ľavé sa tiež tvári ako moje, ale to pravé ma neposlúcha...ja keď sa zobudím a pohnem, tak ho cítim, alebo aj keď sa tak viac nadýchnem, ale zaujímavé je, že pri chôdzi ma nič nebolí :D...ale však ideme na rovnako na kontrolu, tak sa ešte povyprávame hádam :)