Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

ewel
a ty už nosíš podprdy s kosticami? Lebo ja som si nejaké skúšala a mne nič nesedí :-DD tie prsia sú také neforemné, že až. To mi akosi odstava z každej strany, no katastrofa :-DD a to som už 4 týždne po opke. Ty sa ako cítiš, keď máš na sebe s kosticami?

sunny323

Anett101

Ahojky,aj ja idem na opku k cervenovi vo februari,ale dala som si poziadavku skor,tak uvidim.kedy mas termin? Ja mam tiez pezinok,navrhol mi 445ml a viac,ja idem do 515ml,mam vykojene az strach,vysku 171cm a vahu 60.

v girl

laila
moze byt , ze nemam neviem..kuknu mi to v pc..potom napisem :) ale som rada,ze zvolili presne taketo..predsa by som nechcela dopadnut,ze popraskam..lebo ja som bola max 0-ky. ked budem chciet raz väcsie tak si dam postupne :)

ewel007

kvet

jej dakujem moja, len nech je všetko v poriadku :)
no ja som už čo to poskušala :)
som zvedava na tvoju velkosť :))
a začneš od začiatku podprdy aj s kosticami?
ešte si prelepena origoš od dokiho však po vybrati stehou? zajtra začínaš s naplasťami na noc? ja osm sikupila tu mastičku, aj repík..aj natieraš niečim prská, telovým mliečkom alebo tak?

kvet11

ewel007

úžasné maš tie prsia a ešte keď sa usadia tak budú perfektné :))

ja som si ešte vôbec neskúšala ani žiadnu podprdu ani len tričko obtiahnuté nič......

ale už len týždeň a môžem si dať normálnu podprsenku tak si pojdem potom kúpiť niečo, som zvedavá aká veľkosť mi bude dobrá :)))

v girl

ivava
dakujem kazdej za hlas..a dakujem hlavne Mladekovi :) no mam 52 kg...ale mne ani pocas tehu nenarastli..a kojila som ani nie mesiac.