Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

v girl

máš super tie prsia keď si to tak zoberieme mesiac dozadu aké dosky sme boli a teraz sme už ceckane a keď dáme na seba oblečenie úplne inak to vypadá a tie plavky máš že waaauu super aj tie šatečky už máme čo ukazovať :))

ja mám trošku také citlivé bradavky ale nie vždy. a už si si kupovala aj podprsenku či ešte nie?

kvet11

ewel007

ja som tiež zvedavá na veľkosť aká mi sadne :))

ešte som prelepená zajtra to dám dolu a nalepím tie silikónové ti si si ich už lepila?? nenatieram si ich ničím som sa pýtala a že nemusím ty si ich natieraš??

ja neviem ako to bude stou podprdou či si kúpim s kosticami alebo bez možno ako sa budem v ktorej cítiť mám trošku strach s tej kosticovej či ma nebude tlačiť....

inak si myslím že ešte veľmi dlho sa budeme cítiť najlepšie v tom " neoprene " :)))čo nosíme

anett101

sunny323

ahoj :)
no ja mam termin 2.2.2013 tak uvidim tiez som poziadala ze ci tiez nepovedia skorej ked budu mat volne. mne povedal 400ml a to mam 173cm a vahu 52kg bojim sa ze budu velke ked teraz moc toho nemam...ale baby povedali ze mam ist dotoho aj on povedal ze budu decentne ze nie vulgarne .

Matka872

Caute kocky,tie co mate nove prsicka,ako fungujete po 2,3 a viac mesiacoch.Citite ich ako svoje predtym,alebo je citit ze je tam ten silikon? napriklad ked spite na bruchu,alebo na ohmat.Potrebujem to vediet,kedze aj ja sa idem objednavat,chcem mat 100percent v tom jasno.
Dakujem krasne za odpovede.Pozdravujem.

bodka_

ewel
presne aj ja sa cítim nepríjemne, najlepšie mi je v tejto "veste" :-DDD uvidíme časom, ved raz mi nejaká sadne :-))

ewel007

bodka

ja ešte nosím *nepriestrelnu* vestu :)) ešte tak 1-2 týždne, doki kazal a ked si skšam s kosticou ako sedeť mi to sedí ale ako si mi to vadí, v pondelok to budu 4 týždne od opky, stale mam prsia necitlive, a neviem ako to bude za ten čas ked budem môcť nahodiť normal podprdu asi prejdem cele mesto, a v ktorej sa budem citiť najlepšie, kupim :))