Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

cleopatra
no to hej :-))
skoda, ze si sa nespytala na tom sone, ci su oba pod svalom. Dalo by sa ti ist este raz na nejake sono? 5 tyzdnov je dlha doba

cleopatra123

bodka
mas pravdu ziadnu radost necitim len sklamanie ked pozriem do zrkadla :-(
nemam ziadnu fotku zo sona len papier s vyjadrenim od doktorky ze tam nie je nic inak ja by som nebola narocna pacia mi obidva len keby boli kompaktibilne:-)nemam pocit ze tie 2 cm zmiznu nejakym mavnutim carovneho prutika skor mam zleho tusaka ze niekde sa stala chyba ale ked som sa pytala ako sa to riesi ked sa to neupravi ci dalsou operaciou doki povedal ze nie takze mam pocit ze ta naprava nebude jednoducha

bodka_

cleopatra
a mas nieco z toho sona doma? dala ti nejaku foto? urcite si nemyslim ze panikaris,je to len strach a sklamanie,aspon ja by som to takto citila. A uplne sa viem vzit do tvojej koze,ze pokial nemas odpoved na vsetky otazky co ti viria v hlave,nebudes pokojna a uz vobec sa tesit z prs.

cleopatra123

bodka
nemam takeho znameho jedine ze by som isla na sono niekde inde aby to potvrdil nejaky iny lekar ja teda neviem ci sa to da zistit na sone alebo ako ale teda aspon vidis ze nerobim paniku len tak asi by robil kazdy na mojom mieste

cleopatra123

lucia83
uz od zaciatku je to rozdielne vidiet to na foto robim si dokumentaciu :-) proste vidim ze sa menia ale rozdiel zostava stale rovnaky

bodka_

cleopatra
to ti verim,ze toho mas plnu hlavu,uplne ta chapem. Ja by som toho mala plnu hlavu tiez. Mas teda nejake snimky doma? Ak hej,nemas nejakeho znameho doktora,kt. by ti z nich vedel potvrdit ze su oba implose pod svalom? keby ti to potvrdil,urcite by si bola aspon trosku pokojnejsia. Uplne ta chapem...

Lucia83

Cleopatra

No ahoj zlatik, teraz som si a pozerala. Je to dost znacne ten rozdiel aj tvar. Inak co som pozerala foto pred ale uz po opke tak sa mi zdal vacsi ten druhy. Je to mozne, ci iba na fotke. ?? A aj ta viacej boli?