Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

angie77
ved to cakala som aspon nejake povzbudzujuce slova ze teda nebojte sa bude to dobre....alebo nieco podobne necakala som ze ma hned zoperuje fakt mam vselijake predstavy hrozostrasne

cleopatra123

bodka
ja sa nemusim pozret ani do zrkadla vidim to aj v tricku :-(
bola som aj s manzelom ale cakal ma vonku bol teda celkom prekvapeny ked som bola za minutu vonku nestihol si precitat ani nadpis na casopise

angie77

Cleopatra 123

ach jaj, ono to naozaj môže byt len opuch, ved ešte je skoro si myslím, ale nechápem prečo ti doki k tomu nič nepovedal..ja byt tebou tak tam zavolám zajtra ..a pekne mu povedz, že ho nechceš otravovat, ale že si od konzultácie nepokojná a či by ti bližšie nevysvetlil čo to môže byt,lebo že ty už máš katastrofické predstavy, tak nech ťa trošku ukludní, lebo nervy pri liečení určite nepomáhajú

bodka_

cleopatra
myslis, ze by mohol byt este tak opuchnuty? skus na to nemysliet a nepozerat vobec do zrkadla, aj ked je to tazke a toto urcite "pocut" nechces, ale asi ti nic ine neostava. Pockaj este tyzden, a ak sa nic nezmeni, tak urcite zavolaj na kliniku a chod sa mu ukazat a vsetko mu proste povedz, na vsetko sa opytaj, nech ti da odpoved, ved predsa ta nemoze odbit. Chod aj s manzelom. Ale ja by urcite necakala tak dlho, keby som mala taky rozdiel a hlavne zly pocit a strach...

cleopatra123

bodka
ja ti neviem asi trochu je taky pevnejsi ale inak daju sa dat pekne k sebe nie su uz take ako na zaciatku ked som s nimi nemohla ani pohnut

cleopatra123

bodka
no jeden je sirsi a vo vystrihu aj vypuklejsi proste ma vacsi objem a aj ked sa pozrem zhora je to vidiet robi to normalne jednu konfekcnu velkost otrasne nieco