Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

cleopatra123

ja som sa ho pýtala že akú si mám kúpiť podprsenku či s kosticami alebo bez lebo jedna a kamoška nosila ešte tušim mesiac po zložený pooperačnej iba takú bez kostíc jej doktor kázal preto ma napadla tá otázka a on mi odpovedal to čo som už písala tak daj si nato aj ti pozor ak by si nedaj bože mala nejaké komplikácie čo sa dúfam že napraví nech potom nepovie že si nosila zlú podprsenku ......

tesne po opke sa mi zdá že ten druhý bol väčší a teraz naopak na tej foto a neviem ktorá kočka ti to tu písala že vypadá jeden užší a druhý širší tak aj mne sa to tak zda no tak treba len veriť že je opuchnutý a ešte odpuchne inak ja som mala asi dva týždne po opke pravý pekný ale zdal sa mi byť väčší a ľavý taky zdeformovaný ale moc som nemala ešte v pohybe ľavú ruku ako náhle som s ňou začala viac hýbať tak sa začal aj prsník formovať ale tiež som sa bála dať dolu podprsenku že čo uvidím tak úplne sa viem v žiť do tvojej kože....

cleopatra123

bodka
tak teoreticky by to mohol byt opuch ale to mi doki aspon mohol povedat nic nevravel len pozeral asi neveril vlastnym ociam :-)
ale citala som nanho len same chvaly tak uvidim ci boli chyry pravdive nic viac si nezelam len aby sa to upravilo v kazdom pripade to budem sledovat vlastne nemam inu moznost :-)

vanesa6

saska_k

ahoj, ja ked som bola na kontrole po 6 tyzdnoch, doktorka mi povedala, ze uz mozem ist do sauny, na termalne kupko aj do solarka - tam ale musim samozrejme prelepit jazvy.
Tak dufam, ze som Ti pomohla ;o)

kejtrina

halooo kočky,

má niekto skúsenosť alebo počul nejaké referencie na euroclinic v trnave? mudr. marsal...
?????

bodka_

cleopatra
suhlasim s angie,taka nervozita ti pri hojeni nepomoze,tak tam v pon. zavolaj a povedz ze prides, to ta musi zobrat. A proste neodid odtial kym ti nebude vsetko 100% vysvetlene. Nebudes predsa takto 5 tyzdnov, kazdy den v strese. Ale citala som teraz na nete,ze opuch moze trvat po dobu 5 tyzdnov,takze to by este aj u teba mohol byt opuch,co by bola celkom dobra sprava,nie? :-))