Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

leus
ja teda nemyslim ze mesiac je malo na predbezne vysledky ale dam vediet o 3 mesiace ci je nejaky pokrok k mojej spokojnosti

nanka

gabbyy

aj ja na jun.porazit ma ide z toho :( este taky marec april by bolo fajn,ale jun? tiez mi bolo povedane,ze ak sa nieco uvolni, ze sa ozvu, ale ja neverim velmi tomu. zazil to niekto u dr.cervena, ze by ho takto posunuli? ked si predstavim, kolke su predo mnou, urcite nebudem mat ja to stastie,ze by doslo mna.booze najradsej by som si tam hned lahla po konzultacii a nech zreparuje co treba :)

leus

cleopatra
si este priliz malo po opke aby boli prsia podla predstav a uplne bez opuchu, kludne mozes mat este opuch a aj symetriu, vsetko sa ti casom napravi

bodka_

cleopatra
no ved to,ze ked citame take nevydarene smutne pribehy a nahodou mame nejaky priznak :-)) tak hned si predstavujeme to najhorsie :-)) Ja som uplne taka ista :-D. Vyhladkaj si ho kazdy vecer a dohovor mu,ze uz je nacase odpuchnut a uvidis,ze o par dni budu uplne rovnake a budes najstastnejsia na svete :-DD

cleopatra123

bodka
si zlata ja som tiez o nom pocula len same chvaly ved preto som tam isla tak sa mi tiez tomu nechce verit ale vies ze aj majster tesar sa niekedy utne aj ked sa snazim dufat ze nie prave u mna :-)to sa uvidi casom ale teda na ceskom omlazeni som citala take pripady a vies fantazia mi teraz pracuje na plne obratky

bodka_

cleopatra
ja si myslim,ze su obidva implose pod svalom,ale ten lavy? vidno aj tesne po opke ze bol viacej opuchnuty,asi to horsie znasa. Ale podla mna sa urcite nepomylil,ved on je predsa jeden z najlepsich doktorov a urcite by neurobil taku zavaznu chybu pri operacii. A aj ta dr.na sone by ti urcite hned povedala,ze jeden je akosi zle ulozeny,nad svalom. Podla mna si urcite pravom vystrasena,ako by bola kazda z nas,ale asi to bude len opuch. Aj ked dr. Mladek ta mohol urcite aspon upokojit tym,ze sa nemusis obavat,ale vtedy mal zrejme naozaj zly den,ved aj chlapi maju svoje dni :-)) Nebojkaj sa,on urcite odpuchne a budes sa tesit. Daj mu trosku casu este :-)) Budes ich mat rovnake,neboj,su aj tak krasne :-)

cleopatra123

kvet11
a ten co je sirsi je hore aj vypuklejsi proste cely ma vacsi objem a ked sa pozeram zhora tak je to tiez vidiet proste je vyssi ako druhy preto mam pocit ako keby bol jeden pod svalom stlaceny a druhy nad taky vypukly ale teda uz kvoli sebe dufam ze to neni pravda

cleopatra123

kvet11
tak dakujem za radu ja som sa akurat stihla opytat co mam robit s tymi lepkami co mi nalepil po vybrati stehov a ze si ich nemam dat dole ale pockat kym odpadnu same a potom ked pridem sa dohodneme ako si to budem osetrovat dalej
ja mam kupene take sportove ahbra tak budem nosit tie potom