Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nanka

kvet11

dakujem za odpoved. super taketo informacie potrebujem pocut. dufam, ze aj mne sa takto postasti. prajem vela radosti s prskami :)

ewel007

kwietok :)

ahoj mojka akurat ťa čítam a že idem odpísať a aha vidím odkaz pre seba :))
no mne doki odpísal, že tie nalepky tam maju zostať kym nepôjdu dolu ale ak bude mesiac od opky tak treba to dať dolu a začať lepiť silikonév :) ale ja už som spravila tak v piatok.. ja mam jazvy celkom fajn len na tých miestach ako by som to odpísala kde je ukončene šitie to mam také zhrbolkavene tak som začala davať raz za den dontraktubex, včera ma to štipkalo, ale vraj vtedy to prechadza do tkaniva.. aby mi to nezostalo také zhrubnute, ale večer som si našla na prsníkoch také malé pupačiky tak teraz neviem či to nemám s tej druhej mastičky alebo v kombinacii, lebo zase na tu *zhorenu* kožu od tých velkých naplastí použivam inu mastičku s lekarni, no neviem.
Ja sa tiež chystam na lov aspon jednej podprdy, za týžden zložím tuto, doma sice mam tu D ale s kosticami, mam ju cvaknutu v galerke ale pozeraju sa mi s nej trochu bradavky na svet, DOBRY DEN, KOZY VEN :)
ale haha, tak mam sa fajn, rano protestoval chrbat ale myslím si že je to zaťaž tých 500ml, tak si musím zvykať :)
cleopatruška moja zlata stale na teba mysléím a mam pocit, že aj ako písali baby, že ten cecik sa pomalšie zotavuje že je to opuch a že si budem zachvilu všetky tri sedieť na kafe po uspešných nakupoch v HM :))
v. girl
a ty mojka hod foto v novej podprde do galerky, som zvedava, ja sa tiež chystam na korzetkovu :) máš ju s výstužou? a košík ?:))

kvet11

cleopatra123

myslím si že určite nemáš jeden pod svalom a druhý nad svalom keby to tak bolo už aj doktorka na sone by ta nato upozornila.asi sa ťažšie hojí a potrebuje viac času ako ten druhý len si musíš hovoriť je opuchnutý a zachvílku bude všetko o.k.

vieš čomu nerozumiem mne nepovedal nič na tie biele pasky čo mi nalepil po vybratý stehov, v girl povedal že po troch dňoch odlepiť a tebe že kým neodpadnú samé a ewel vôbec nič.... myslím si že ta páska nemala žiadny liečivý účinok ale tie silikónové tie majú pozorujem to ako si ich lepím. aj ti si si ich kúpila?? a už ti odpadli tie pásky čo nám nalepil?
ešte ta bolia prsníky?

ewel007

micka a ti kde si, ako sa cítiš už lepšie?

kvet11

v girl

toľko som si ich poskúšala aj som včera váhala pri jednej či si ju mám zobrať ale nakoniec som sa rozhodla že si kúpim zatial bez kostíc vystuženú ale inak košík mi sedel D to je pocit pánečku :)))
tebe aký sedí C alebo D ? a ten pocit že máš šaty a v nich prsia to musí byť paráda čo :)))

nanka

kamoške posunuli s novembra na máj u Červena tak možno budeš mať štastie a pôjdeš skôr :))

v girl

kvet11
co micka podprsenky nakupene? ja som si uz jednu kupila korzetovu..vcera som mala vonku aj satocky..je to lepsi pocit mat uz normalnu podprdu :))

ciernovlasa1

ahojte slecny

chcem sa opytat, plastika prs pred tehotenstvom je nutna aj po porode? nakolko sa tuk klada v prsiach aj pri plastike, a ak je zena po tehotenstve ,prsia jej mozu potom nejako ovisnut?je vo vacsine pripadov povinna tzv. reoperacia?

dakujem

fekynka

Nanka
ja som k doktorovi Červenovi čakala len na konzultačku pol roka.Bola som na nej v apríli a už vtedy mi sestrička povedala,že ak chcem byť operovaná v BB volný termín majú až na Marec 2013.Tak som sa rozhodla ísť na operáciu do Popradu operuje aj tam raz do mesiaca.Objednali ma na December tak som to vzala vždy lepšie ako v Marci 2013.Takže na opku budem čakať 1rok,ale myslím si že sa to oplatí radšej počkať ako potom niečo ľutovať.
Neboj aj ty vydržíš a možno sa niečo uvolní cez zimu býva vela chorých a tým pádom sa to možno celé poposúvať :-)

saska_k

vanesa6
Dakujem ti pekne :) A jasne, ze si mi pomohla :) A nevies nahodou do kedy by som si to mala prelepovat, ked idem do solarka ci do sauny a do bazena?