kwietok :)
ahoj mojka akurat ťa čítam a že idem odpísať a aha vidím odkaz pre seba :))
no mne doki odpísal, že tie nalepky tam maju zostať kym nepôjdu dolu ale ak bude mesiac od opky tak treba to dať dolu a začať lepiť silikonév :) ale ja už som spravila tak v piatok.. ja mam jazvy celkom fajn len na tých miestach ako by som to odpísala kde je ukončene šitie to mam také zhrbolkavene tak som začala davať raz za den dontraktubex, včera ma to štipkalo, ale vraj vtedy to prechadza do tkaniva.. aby mi to nezostalo také zhrubnute, ale večer som si našla na prsníkoch také malé pupačiky tak teraz neviem či to nemám s tej druhej mastičky alebo v kombinacii, lebo zase na tu *zhorenu* kožu od tých velkých naplastí použivam inu mastičku s lekarni, no neviem.
Ja sa tiež chystam na lov aspon jednej podprdy, za týžden zložím tuto, doma sice mam tu D ale s kosticami, mam ju cvaknutu v galerke ale pozeraju sa mi s nej trochu bradavky na svet, DOBRY DEN, KOZY VEN :)
ale haha, tak mam sa fajn, rano protestoval chrbat ale myslím si že je to zaťaž tých 500ml, tak si musím zvykať :)
cleopatruška moja zlata stale na teba mysléím a mam pocit, že aj ako písali baby, že ten cecik sa pomalšie zotavuje že je to opuch a že si budem zachvilu všetky tri sedieť na kafe po uspešných nakupoch v HM :))
v. girl
a ty mojka hod foto v novej podprde do galerky, som zvedava, ja sa tiež chystam na korzetkovu :) máš ju s výstužou? a košík ?:))