Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

Henry7

musis poslat svoje foto prs bez hlavy, tusim ze mail je galeria@zoznam.sk (nie som si ista, tak pozri starsie prispevky, tam je to niekolkokrat opakovane) a dostanes pristup..ja tiez este nemam fotky pridane..

Lucia3110

Henry7

tak snad sa rychlo zotavis a budes moct nastupit, ja som 13 dni po operacii a robim skoro vsetko akurat ze nemanipulujem s tazkymi vecami, nenatahujem sa vysoko po nieco a nevencim psy :) a spim stale na chrbte ale nejak mi to neprekaza, zvykla som si..

Henry7

Lucia3110

Ahoj Lucia :-) Ďakujem že si mi odpísala doktor Červeň B.B a robím nechtový dizajn a pedikúru a bude mi to robiť cez pazuchy .

Lucia3110

Henry7

ahoj..caka ta par dni bolesti a pohybovych obmedzeni, spanok na chrbte v jednej polohe, tazke ranne vstavania ale isto to za to stoji :) do prace po dvoch tyzdnoch uplne v pohode pokial nemas nejaku namahavu pracu kde musis vela pouzivat ruky..a ku komu ides na operaciu? :)

Nikolla25

Ahojte kocky,chcela by som od vas poradit.Tiez si chcem ist dat spravit prsia len mam dva problemi,mam 9 mesacneho syna a ten druhy po akej dobe po kojeni sa mozu dat spravit prsia?ako ste to zvladali s malymi detickmi?dakujem pekne za radu :)

Henry7

Ahojte prosím Vás som tu nová a chcem sa opýtať 2.10 idem na operáciu objednávala som si už silikóny vel.400 viete mi prosím povedať čo ma čaká po operácií a budem môcť po 2 týždňoch nastúpiť do práce ? Ďakujem za odpovede ...

fekynka

Janika 1531
jeeeej tak to je super možno sa tam v daný den stretneme :-) tiež nemám ešte presný termín volala som tam tuším v Apríli a objednali ma na December ale nepovedali koľkého decembra,že mi dajú vedieť tak budem čakať.Tebe čo povedali keď sa smiem spýtať a ideš na zväčšovanie prsníkov?
Ďakujem za odpoveď

kvet11

ewel007

ja mám jazvy úplne super tenučké žiadne hrbolčeky tie silikónové náplaste ich pekne hoja a tú kožu mám spálenú aj ja po tých naplastiach tak si to krémujem s hojivým zázrakom s oriflame a prsia si krémujem normálne s telovým mliekom lebo už mám suchú kožu s tej podprsenky....

aj mne s niektorých D košíkov trčali bradavky trošku von som sa smiala reku kto by to bol povedal že raz budem riešiť že mi vykúkajú von s takej veľkej podprdy :DD

a ciciky už nebolia? mna dnes trošku ľavý pobolieva aj včera ma večer bolel také pichanie inak všetko o.k. :))

janika1531xx

fekynka

Ahoj chcem sa ťa opýtať či už maš stanovený presný dátum v PP kedže v decembri mám isť aj ja ale nedali mi ešte vedieť.