Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

koceny,ja mam ist v utorok na konzultacku,musim este dojednat hodinu k dr.Mladekovy.uz teraz sa strasne tesim a chyta ma aj panika..ci sa rozhodnem spravne o velkosti a tvare...des

bimbi

Nikolla25
Po kojeni by si mala byt cca rok, mna sa to aj pytal doki na konzultacke.. A s malym babom.. Boli tu take baby a zvladli to, ked mas prve 2 tyz.pomoc a potom sa snazis dieta este 2tyz. nezdvihat, tak je to ok, moj maly mal 2roky, dovtedy stale hopa :) a zvladli sme to.. a ked ti este nechodi, tak este lepsie, aj je lahsi..

bimbi

Nanka
Ja som bola u Cervena, mala som mat termin 26.4., na 2.konzultacke som bola vo februari a uvolnilo sa.. isla som 1.3.:) sice do BB miesto do Pk, kde je to skoro o 300€ lacnejsie ale aj tak mi to stalo
za to.. Tak sa neboj, v zime su virozy, chripky, kazdu chvilu niektora vypadla :)

tomasova

Henry7
ano musis cakat...aj ja som posielala asi takto neskoro a odpoved prisla az na druhy den..ale galerka je super,ujasnis si ake prsia chces.

saska_k

vanesa6
Dakujem ti velmi pekne, si zlata :)
A inac po operacnu podpiru este nosis? Mne doktor ovedal, ze po 4 tyzdni mozem dat dole..No radcej este spavam v nej. Ty spavas bez podpiri?

vanesa6

saska_k

ja si jazvy prelepujem, iba ked idem do solarka, dr. mi povedala, ze opalovat sa cela odporuca az o rok. Aby jazvy nestmavli. A do bazena a solarka, si ich nemusis prelepovat. Akurat tusim spominala nieco o nejakej infra saune ci co, ze tu tiez az neskor, ze klasicka sauna moze byt.

cleopatra123

kvet11
si zlata ze na mna myslis no mne tie naplaste este neodpadli tak som si ich tam nechala ked doktor povedal normalne sa s nimi kupem a drzia vsimla som si ze na koncoch rezu mi tam presvitaju take krvave bodky asi ako mi vyberal stehy ale nechala som to tam cakam kym to same zide
ja ti neviem ci je to opuch mam zleho tusaka ze to bude daka zrada ale aj tak teraz nic nezmozem len cakat aj ked som z toho na nervy

ewel
no ved na nakupy mozme ist ja som za treba dohodnut stretko :-) ja sa zamaskujem do dakeho neforemneho pulovra aby nic nebolo vidno a hotovo :-)