Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

angie 77 no budu si musiet deticky na tyzden zvyknut na mensi konfort nie ? :-))
presne to som povedala...nemysliet na zle a bodka. Idem tam dobrovolne tak co si robim zle takymito myslienkami.

angie77

chiquititaa

strach má asi každá jedna, ktorá ide do toho a má doma detičky..ja mm už 13 ročnú a strach mám rovnaký ako vy čo máte malé detúrence.
...ja mám dcérku na vozíčku, preto to je pre mna veľmi tažké, neviem ako to budem potom zvládat starat sa o nu a kolko budem mimo provoz,pretože potrebuje neustálu starostlivost a toho sa bojím najviac..no a potom, že ak sa nezobudím, kto sa o nu postará, čo s nou bude?..ale také myšlienky treba hneď vyhodiť z hlavy, alebo sa na to celé vykašlat a zabudnúť na super dekolt :)

..takže strach je na mieste myslím, ale budeme ho musiet prekonať ak chceme byt prsatice:)

cleopatra123

vgirl
no mam tusaka ze dalsej operacii sa nevyhnem ja mam jeden o tolko vacsi ze to vidim zhora trci z hrudnika viac ako ten mensi o dva cm poviem ti vyzera to maximalne cudne to nie je len taky nejaky minimalny rozdiel co sa strati
uz je len otazne ci bude doki ochotny s tym nieco robit alebo budem musiet ist inde

fekynka

Gabyy
Kludne ber co ti doktor navrhol urcite to podla mna nebude na tvoju vysku vela a ked ti navrhol gulate implose tak to asi preto lebo nemas asi moc ovysnute prska.Ja som po jednom porode mam 168cm a idem si dat 410 ale anatomy nakolko mam dost velky ovys na jednom prsniku :-)

chiquititaa

v girl juuj to si ma potesila mne je jasne ze ju budem musiet dvihat, to sa neda...budem sa snazit strasne pomaly :-) zavidim ti ze to mas za sebou....
nemala si par dni pred operaciou tiez strach ze keby sa nieco stane co s malym ? ci to len ja :-(

v girl

chiquititaa
ja mam 16 mesacneho syna...po tyzdni som robila vsetko aj som ho dvihala a ma 13 kg :) robila som to opatrne,ale zvladla som vsetko..operovana som bola 22.8 ..a teraz uz nic necitim..ako keby prsia boli stale :))

fekynka

Janika 1531
Aha tak to som nevedela a akú velkost implantátov mas momentálne?Ja som dnes volala do Popradu ci už vedia presnejsi termin ako len december tak mi povedala sestricka,ze sa uz rozpravala s doktorom a idem nato 15.decembra juchuuuuu :-) Mne doktor navrhol 410ml anatomy,vysoky profil tak dufam,ze to nebude moc nakolko mam len 168cm a 48kg