Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

barbarella

dakujem za odpoved..co uz mas aj motyle v bruchu?pockaj pockaj ty to mas az vo stvrtok nie?ci uz zajtra?uz som cela dopletena..a medzi akymi velkostami si sa rozhodovala ty?no ja som oproti tebe straaasny krpec :)))tak ja radsej ostanem pri tych 325 haha istota je istota aby ma potom neprevazovalo do predu :D no ak to mas teda zajtra tak velmi velmi drzim vsetko co sa da a ak vo stvrtok tak to este v stredu pisnem..drzkaj sa bude to super

Barbarella

naDranka

ďakujem...

samozrejme, akonáhle budem môcť, ozvem sa...

no...to som aj ja zvedavá s tým nosom a to má ešte čaká cesta z BB do KE...upss

Lucia83

Tomasova

To mas super ze bude v skolke paraada. Mne mala az v january bude mat 3. To je sranda , no tak a preto dohodni ten isty termin ked sa bude dat. A ake mas miery? Chces aky tvar? Gulaty ci slzickovy?
Mne poradil slzickovy kvoli tvaru prs. 16 mesiacov kojenia zanechalo nasledky na mojich predtym peknych prsiach:-(.

tomasova

Lucka
ved mi sme ako jedna:::aj ja ssom chcela strasne ist cervenovy ale ten nekonecny cas ma nebavi.aj ja nastupujem po MD a tiez by som chcela v january fungovat na 100%.maly ma 3roky a teraz v oktobry nastupuje do skolky takze dalsie plus po opke

Lucia83

Myslim ze ekg, potom internista ta mrkne a zoberu ti krv ci mas vsetky hodnoty ok.
No a preci si sa ty rozhodla pre Mladeka? Tiez sa ti paci roboty, ci referencie?

Barbarella

chiquititaa

narkozY sa neboj, moja kolegyňa bola už 9-krat a tvárila sa, že pohoda, že jej ani zle nebolo...

inak, ja ju absolvujem teraz prvýkrát...

Lucia83

Pozerala som plno fotiek a jeho praca sa mi paci a
HlAvne to ze ich robi prirodzene. Aj to ze si tam 2 dni a ze dava dreny . Chcela som ist aj k cervenovi ale u nejo je brutal cakacka ked som tam volala konzultka maj a termin op az o dalsi rok. To si nemozem dovolit lebo v january nastupujem po MD do prace. A ty si si ho preci vybrala? Si z Nitry?