Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

cicimici.

vyska 168 cm a váha 53 kg, ja som sa tiež bala, čo sa tyka veľkosti, ale medzi 325 a 350 sú milimetrové rozdiely, takže asi zbytočne trápenie, ale uvidíme časom...verím, že som si vybrala najlepsie a že sa s nimi úplne stotožnim :-)

a ďakujem :-)

ewel007

kočky po opke..

kedy sa Vám vratila citlivosť? ja mam dnes štyri týždne po a nič.. aj Vám sa kožička na prskách akokeby šupala? stačí len premasťovať telovým mliečkom však? díky :)

Lucia83

Tomasova

Ahoj no supeeer tesim sa, ze nezabudol . Jasne davam si to tam nebudem behat hore dole tam mi to spravia stoji to 80 eur. Je to lepsie aspon na teba nebudu kukat u obvodaka ze co vymyslat a starat sa do toho do coho ich nic. Tam to mam pod jednou strechou. Ale sono si dam u nas v BA, lebo tam robia tiez ale nie na klinike musela by som ist niekde do inde ale je to v Nitre. Ale keby mi to spravili tam hned pred opkou tak nevaham. Len chodit hore dole z BA do NR sa mi nechce. No tak predstavu mas to je super, ja pravdupovediac som nemala vobec. Uvidis budes spokojna, len aj ta velkost tiez moc nezalezi od teba. Ide o to ci sa ti implos zmesti. Aby si nemala popraskanu kozu.
Tesis sa co?? Mojko drzim palce a hned mi zajtra napis ako si dopadla.

nadranka

Barbarella

Veľa šťastia prajem zajtra, nech sa všetko vydarí ako má. Drž sa, potom sa ozvi, v rámci tvojich možností :-) Že čo ťa bolí viac a ako s tým dýchaním.

tomasova

Lucia83
ahoj ,tak mi dal dnes tu hodinu,idem zajtra o 16:30 na konzultacku....neviem sa dockat.ja mam predstavu o gulatych.pod sval a velmi ma laka aby mi ich dal cez pazuchu ale to asi nezalezi odomna,tak uvidim..a hned sa tam asi aj objednam na opku a skusim ten tvoj terminik.a zabudla som ze 400ml,mensie asi nie,ved ked cecky tak nech su vidno.a ty si das predoperacne tam????

nadranka

Barbarella

Veľa šťastia prajem zajtra, nech sa všetko vydarí ako má. Drž sa, potom sa ozvi, v rámci tvojich možností :-) Že čo ťa bolí viac a ako s tým dýchaním.