Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Ebby123

Ahoj musis si odfotit prsia bez hlavy a poslat na galeria@zoznam.sk
No a potom musis cakat a pridu ti pristupy do galerky. A v subjekte napis svoje meno co tu pouzivas.

Lucia83

Kajtrina

Ahoj ja mam uzky hrudnik pod prsiami mam 68 a cez 73, vyska 166 a vaha 54 kg.

Ja som bola u Mudr. Mladeka a on ma pomeral a ze pre mna su tieto .

ciernovlasa1

ahojte slecny

chcem sa opytat, plastika prs pred tehotenstvom je nutna aj po porode? nakolko sa tuk klada v prsiach aj pri plastike, a ak je zena po tehotenstve ,prsia jej mozu potom nejako ovisnut?je vo vacsine pripadov povinna tzv. reoperacia?

dakujem

kejtrina

lucia3110

môžem sa ťa spýtať - prosím ťa na tvoje telesné parametre???

výška, váha, obvod cez prsia a pod prsiami???

a kto ti tie mentory anatomy 390-440ml odporučil, resp. odobril?

ja som bola u dvoch mudr. na konzultačke a každému sa to zdá na môj hrudník veľa...

tak neviem, či hľadať ďalej...

vďaka

gabbyy

Diky baby tak to necham asi tak Ako mi poradil :-) ja blba som sa ho nepytala na profil Az sestricka mi povedala z je to vysoky profil .. Ja som chcela stredny anatomy 350 max a nakoniec ze 400 vysoky a okruhle :-) dufam ze Nebudem lutovat :-) uz si Len vyckat na ten termin :-(

nadranka

pre tie baby, s ktorými som písala: musela som zrušiť nick, lebo jedna laila už existuje, dokonca aj v galérke :-)

saska_k

chiquititaa
ja si nemyslim, ze to bol az tak trapas. Skor lekar mal troska cudny pristup, nie?
Keby som sa mala dat operovat niekde tak nech ti ludia kolo mna stoja za to..