Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

v girl

chiquititaa
zober si urcite..lebo ja som zvonila sestricke o 3 v noci,ze uz nevydrzim od hladu.tak som sa s nou prechadzala na chodbe..lebo ranajky boli az o 6 :D nieee nie je to taka bolest..ja osobne po opke som necitila nic hrozne..len svalovicu..a tu zvladne kazdy :) ja som tam tiez bola uz o 7 rano.ale mna operovali az po kvet11 :) asi okolo 11 ma brali na salu..

chiquititaa

bibi001 dakujem vystrasila ma mama ze co bude s detmi ked sa nevratim :-D
co sa mam tesit mam len stresy !!!

lucia83 presne...ako z marsu a ja sprosta mna to nenapadlo...vies co my sme mesto ale ja to volam velka dedina...vsetko sa roztrubi tak ale co uz..ved chcem byt len krajsia, nie? horsie by bolo keby opak ze sa o seba nezaujimam ! a nejdem na silikony idem na mastopexiu-modelaciu uz som to pisala nizsie dufam ze nevadi len taka tema neexistuje...ja mam prsia C len ich chcem mat tam kde patria..zdvihnute :-)

v girl tak to si viem predstavit, keby prespim cely den by ma v noci asi vystrelo..tak zoberiem si do tasky nejaky keks pre istotu :-)) na noc , haha..mam prist na 8mu tak snad ma budu doobeda operovat a na druhy den sup domov ...bude to na mne vidno ze som ubolena ? lebo nechcem aby susedia vedeli a tak kde som bola :-) chapete

bibi001

chiquititaa

narkoza bola na celkom pobyte v nemocnici asi to najprijemnejsie :) vobec sa toho neboj.. zaspinkas ani nevies ako behom par sekund.

[zruseny15]

gabbyy

Mne dr. navrhol presne to čo tebe a výšku a váhu máme tiež rovnakú. Dokonca ma nahováral aj na 425, ale to už nie.

[zruseny15]

ivava

Ja mám termín na november, ale išla by som aj o mesiac skôr. Poctivo som si to vyčakala celý rok :-))

v girl

chiquititaa
nebooj bude vsetko ok..zobudis sa..potom budes trosku ako keby po flame a zase zaspinkas :) ja som po narkoze vracala len to bolo neprijemne :D ale ked ma prebudili okolo 2 poobede ..len som otvorila oci na par sekund a zase som zaspala az do 21 hod :) potom som bola celu noc hore lebo som bola vyspata a bola som strasne hladna :D

v girl

Lucia83
lavy som mala trosku väcsi.ja som ale bola uplne plocha..ze ja nemam ani dostatok mliecnej zlazy..mne by implantaty pod zlazu ani nesmeli davat..a tuk som v prsiach taktiez nemala..alebo ako keby som mala lavy trozku nizsie ci co..bol proste iny :D ale keby mi vlozil rozdielne implantaty..tak by to bolo vidiet asi na celom prsniku a medzi prsiami

Lucia83

Chiquititaa

A to kde si bola ked pises ze mala dedina?
Vies dr su v tomto uplne mimo....
Ja som si to preto dala spravit pekne na klinike aby na mna nekukali jak keby som prave doletela z vesmiru :-)
A kde ides na prsia? Aku velkost si davas?
Neboj narkozy zobudis sa a aspon si oddychnes a pospis, bude to super neboj. Potom ti budeme zavidiet ze to mas za sebou.