Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

Baby dnes bol priserny den mala som predoperacne ja krava v statnej nemocnici v nasej velkej dedine a to bol iny trapas !!!!! divali sa na mna ako na kravu a potom dr . zakrical, "a co si to idete dat spravit "? a neni to skoda penazi? ja vam nerozumiem...a pod. citila som sa ako chudera nakoniec zadreli ze ked si to platim sama tak si platim aj predoperacne tak som si musela ist na riaditelstvo zaplatit FA (nic. strasne 11€) fakt som sa citila ako nejaka supa :-((( este ze ma potom rozveselil moj obvodak ktory je ludsky .... radsej by som si zaplatila predoperacne na klinike ako toto !!
vo stvrtok rano nastupujem...ach jo uz zas prichadzaju obavy z narkozy

Lucia83

V girl

Ahoj prsana, ty si mala aky rozdiel v prsiach? Na fotkach som to nepostrehla ako keby boli predtym rovnake, mozno kvoli zomu ze boli malinke.

Lucia83

Tomasova

No skus zavolat sestricke za tu hodinu, asi ma toho dost aby ti to fakt neprepadlo.
No mne dal anatomicke, vysoky profil, 390-440 ml, ze sa rozhodne na sale a vyskusa aj aj a ktore lepsie sadnu.
To by bolo super keby sme isli spoli :-)
Ty mas aku predstavu o implosoch??

v girl

cleopatra123
micka neboj upravi sa to :) a ked ti to do kontroly nahodou ostane tak sa pytaj nech aj odpoveda...ale podla mna vie co robi..on to bude riesit,,ale predsa si chvilku po opke..niektorym to trva par mesiacov kym si prsicka zvyknu..ako aj mne hovoril,ze kazdej zene inak reaguju prska..aj ja mam jedno väcsie..uvidis na novych fotkach :)) ale ja som mala aj pred tym rozdiel v prsiach..no my sme sa dohodli,ze to nebudeme riesit lebo to nie je az taky rozdiel..sice na fotke to je vidno viac nez ked sa na ne pozeram ja :)

tomasova

Lucia83
ak sa to bude dat tak skusim na ten termin a dam vediet.len doki mi stale neodpisuje tu presnu hodinu na zajtra,tak dufam ze mi to nepadne.....a tebe ake impose pridelil???

v girl

kvet11
micka chcela som C ale bol velmi tesny a tlacil.a nechcela som riskovat,ze mi to bude tak skoro tlacit na implantaty..moja kamoska si kupovala schvalne mensie podprdy,aby jej to vytlacilo prsia az do krku :D a ma zdeformovane silikony..no bolo jej to treba? inak pridala som fotky...a schvalne som sa dala cvaknut ked lezim,aby si videla to polepene od naplasti :DD neviem sa toho zbavit...ale Mladek mi nedavno pisal,ze nejakym lekarskym alkoholom to ide dolu..tak ked budem mat cestu okolo lekarne asi sa zastavim nech to uz nemam na sebe..lebo je to fakt ako keby spinave :D

v girl

ewel007
ok dam nejake fotky v podprde aj v satoch ako vyzerali prsia :) mam velkost 70 D ..najprv sme skusali 75C ..ale mala bola tak sme nasli moj velkost..aby mi to netlacilo ani implantaty :)

Lucia83

Cleopatra

Ja si myslim ze je to opuch a aby sa ubezpecil ze tam nic neni ta poslal na sono. A nic tam nebolo nastastie!!!!!!!
Ja by som mu skusila zavolat, ale je to na tebe.
Podla toho co som aj. Vcera citala tak babam lopuch uplne zmizol az po 4 mesiacoch, takze je to individualne a predsa je to dost velky zasah do organizmu kym sa zotavi z toho ze tam ma nieco cudzie to potrva tebe mozno 4 mesiace a nej babe mesiac....

cleopatra123

lucia83
no super aspon ze toto by malo zmiznut sak uvidim
vies co vobec nema chut s nim telefonovat bola som sklamana ked som z neho dostala len jednoslabicne odpovede na moje otazky teda konkretne: NIE tak co myslis co povie teraz a este po telefone ze cakajte moze to byt opuch to ste mi povedali uz tu na fore :-)
aspon ze ste ma tu utesili :-)
ja dufam ze ked sa to neupravi ze bude ochotny to nejak vyriesit

lilabmw

gabby

uplne suhlasim s leu99 ze to vela nebude urcite.Ja mam len 165cm a tieto iste imploste vysoky profil 400 a ani na mne nie su nejake mega akurat takze kludne chod do nich kludne kebyze ti da menej budu sa ti zdat male ver mi.