Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Cleopatra

Ked si pozries fotky bab co maju po opke presne toto co popisujes tam je viditelne. Ako taka ciara druha. Tiez som si to pozerala ale potom im to zmizlo, takze ziadny stres tohto sa neboj.
Nemas silu? Radsej sa budes zozierat dalsie tyzdne to uz sa mozes rovno zavret do Pezinka. Ved ta z toho porazi. Zavolaj mu, ze mas strach , lebo sa ti k tomu nevyjadril, ze nech ti povie ci je to normalne alebo sa mas zacat obavat.

cleopatra123

lucia83
vobec nemam silu to s nim riesit aj tak mi len povie aby som cakala ja viem ze na pohmat sa to da citit ten prechod ale mne ho je aj vidiet je tam taka priehlbinka alebo ako keby sa robilo dvojite prso

Lucia83

Dievcata este som zabudla dodat ze v tej cene su anatomicke to som neuviedla. Myslim ze ta cena je ok. Predoperacne su 80 ale to je uz v tej cene co som pisala.

Cleopatra

Nezavolas mu pre klud v dusi?? Inak ten prechod je uplne normalny te implantat je tam volne ulozeny, kym sa zoznami s okolim to este potrva. Opuch co troska sa znormalizoval??

janika1531xx

fekynka

Ja v decembri som objednaná ešte iba na konzultáciu a vo februári na opku :-) Ja už implantáty mám a som veľmi spokojná akurát chcem ešte väčšie :-) už ti dr navrhol ml ?

cleopatra123

kvet11
no lahko sa hovori ze nic vazne keby ma bol doktor aspon ukludnil par slovami takto stale len snorim na nete a fantazia pracuje na plno
inak ma nebolia len stale citim tie impose hlavne ked sa predklonim alebo vstanem a zospodu si vidim aj ten prechod medzi silikonom a vlastnym prsom takze zatial namiesto radosti mam len stres

davidoff

laila

nos kým sa dal do finálnej podoby trval dosť dlho, ešte po 6-tich mesiacoch nebol takýto aký je teraz, takže asi po 9-tich mesiacich si to úplne sadlo a je to super

leeu9

Ahoj Gabbyy

400 ml na tvoju výšku a váhu vôbec nie je vela, sú menšie baby od teba a dávajú si takú velkosť. Ja mám tiež gulaté, vysoky profil 400 ml a výšku 166 cm a 48 kg. Na začiatku sa zdaju možno trochu väčšie ale oni ti časom odpuchnu a budú akurát na tvoju postavu, tak kludne si môžeš nechať ako ti navrhol aj dr. pekný den

Lucia3110

cicimici

ahoj moja, uz sme si zvykli, bolo na case :D dneska idem na dalsiu kontrolu a uz sa budem moct osprchovat tak pridam aj foto konecne :)