Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

v girl

bola som aj tam skúšala som si bez kostíc vystuženú ale mali len jeden typ a nesedela mi a tiež stála ale 40€ a nechcem dať teraz až tak veľa za podprdu lebo tie prsia sa stále menia a a čo ako mi o nejaké tri mesiace už nebude sedieť... také drahšie budem riešiť až asi po pol roku a do toho new yorkeru sa chystám aj ja potom nakupovať tam majú veľmi pekné a za prijateľné ceny :))

chiquititaa

tomyum1 ahoj, toto som riesila minuly tyzden uplne som citila ze na mna nieco lezie, hrdlo, zima mi bola, v hlave mi hucalo..no strasne davala som si aspirin a coldrex ale potom som sa dozvedela ze to by sa nemalo tak len paralen ...a vela caju litre na den...a este som cmulala neoangin...skus vykloktavat slanou vodou mne to poradila doktorka...
drzim ti palce , ja idem na operaciu vo stvrtok a modlim sa za tieto dva dni nech uz na mna nic "neskoci" lebo to nechcem prekladat :-((
uz si bola na predoperacnych?

v girl

kvet11
ja som si tu ciernu kupila v mlynoch triumph sa to myslim vola..dobre poradi ta pani a hladali sme presne moju velkost :) ale casom budem nakupovat v NewYorker-y. tam maju vzdy krasne sety za priatelne ceny :) tu ma v triumph ta cierna vysla za 43 eur len podprda..

bibi001

baby po opke, za kolko vam vyberali stichy? ja mam dnes 7 dni od opky a zajtra idem na prvu kontrolu..este stale ma dost pobolievaju, hlavne ked vstavam z postele, auu :) ale zda sa mi ze sa to zlepsuje..

kvet11

cleopatra123

ja som mala tiež jeden väčší a ten sa mi páčil viac :))) a ako sa nám máli hneď po mesiaci ja sa tiež na seba pozerám že veď mohli byť väčšie ale zas oproti tomu čo som mala je to dosť veľké :)) a hlavne keď som si bola skúšať podprdy s niektorých D mi trčali bradavky a pred tým mi boli ešte aj niektorá A veľké :DDD

v girl

ved ono to zíde po troche neboj sa mne to ostalo čisté iba kde som mala vybraté to znamienko som to mala také ako ti píšeš ale išlo to dolu.
ja dám zajtra fotky nech je vidieť aká sú po mesiaci a chcem ísť zajtra do mesta kúpiť si podprsenku tak dám aj v nej potom.zatial mi najlepšie sedeli podprsenky v Taku uvidím čo zoženiem zajtra :))

tomyum1

bola u Minaroviehca dával jej anatómi a operoval ju v ružinovskej nemocnici.

cleopatra123

kvet11
no dufam ze bude ochotny citala som nanho len same chvaly ale tak ktovie ....
inak sa mi pacia lebo ved vycarovat z toho co som mala nieco pekne je riadny zazrak ale teda brala by som radsej rovnake :-) a viac sa mi paci ten vacsi ale je zrejme je naivne sa domievat ze ten mensi sa zvacsi :-) mozno casom pojdem na zvacsenie ako vravela ewel akosi sa mi mali

v girl

kvet11
no je zo spodu take tmave..to je vsetko od naplasti..ale pomali to ide dolu..nechcem to moc drhnut..predsa tam som bola rezana..ano s kosticami..mam dalsiu aj s tej dam fotky :)

eminka

fufu

bola som, a pytala som sa aj na miniabdominoplastiku. skonstatoval, ze mam pekne brucho. a ze mi staci modelacia prs a da sa to urobit spolu s miniabd. ze to sa len odstrani previs po cisarskom. spolu 2500.

tomyum1

caute baby,

24. mam ist na opku a skriabe ma v krku, asi na mna nieco lezie... myslite, ze sa dam do pondelka do poriadku a budem moct ist na opku? pripadne co si mam davat nech sa vyliecim? mate s tym niektora skusenost?

kvet: si pisala ze nejaka kamoska platila za opku v obyc. nemocnici 3500 - u koho bola a v ktorej nemocnici?

dik...

kvet11

cleopatra123

viem si to všetko predstaviť ja som taká istá keď sa niečo deje študujem o tom na nete a potom fantázia pracuje na plné obrátky.... neviem čo by sme robili keby neexistuje net baby :)))

keby aj je nutná operácia tak hádam sa ti doktor neotočí chrbtom a napraví to čo sa nepodarilo. keby to tak nespraví uškodí len sám sebe lebo tak si pokazí meno a pacientky pôjdu inde dnes je hrozne veľa chirurgov a je si s čoho vyberať a tu na fóre idú všetky informácie veľkou rýchlosťou....