Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

mne sa tiež šúpe koža to tam kde som mala nalepené tak dlho náplasťe.
citlivosť sa mi už pomaličky vracia mala som ich zospodu úplne necitlivé a už si ich asi týždeň začínam po torške cítiť..

v girl

pozerala som fotky ale nevidím ti na nich to po tých náplastiach. a ešte vôbec to nešlo dolu? tú podprdu máš super to je aj s kosticami??

kvet11

Henry7

a kedy máš termín opky? možno si to tu aj písala ale toľko tu toho je že si nepamätám ...
a aké by si mala mať implantáty??

Barbarella

cicimici

už zajtra :-)

ja som strašne nerozhodna a hlavne som nechcela veľké...zase 90% bab tu píše, že by brali aj väčšie, tak hádam som sa dobre rozhodla...ja by špekulovala este 100 rokov, tak nech to už mám za sebou :-)

tomasova

Lucia83
ja chcem gulate,take sa mi pacia tak dufam ze sa s dokim zhodneme.ja som kojila len dva mesiace ale prsia uz niesu to co boli.zajtra ti hned pisem.a moje miery neviem presne ale cca 58kg,173vyska