Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

fekynka
dobre si sa rozhodla, myslim tym doktora aj velkost. Urcite budu na tebe vyzerat super. Pozerala som tvoje prsia pred opkou, tak take podobne som mala aj ja:))

fekynka

Mahulienka
ahojky som tu dlhsie neprispievala,ale stale som vas jednym ockom sledovala.Ja som sa nakoniec rozhodla pre max aký sa mi dá dat 410ml a 375ml anatomy vysoký,profil.Neviem ci si pametas ja mam jeden prsnik po kojeni vecsii a druhy mensii preto tie rozdielne implose.Rozhodla som sa nakoniec predsa pre doktora Červena istota je istota.A aj vo veľkosti som dost dlho zvazovala sa mi zdalo 410ml vela,ale iste by som to casom lutovala,ze som nesla do vecsich :-) mam 165cm a48kg

fekynka

Mahulienka
mne povedal presne to iste ako tebe chcela som strasne okruhle ale navrhol anatomy pretoze pri okruhlich by sa mi mohlo spravit dvojite prso tak ja mu verim a nechavam to nanho.Mna to caka v Decembri.
Ozaj mahul ty mas aku velkosť?

nadranka

gabbyy

Ja som taký istý prípad. Ja mám 1 dieťaťko a nemám ich ovisnuté. Chcela som anatómy, al dr. povedal že okrúhle že ich mám pekné. Tak si nechám poradiť.

fekynka

Gaby
áno je pravda,že p.doktor dáva väčšinou babam po porode anatomy,ale ked tebe navrhol okrúhle implantáti urcite vedel preco.Je to predsa velky odbornik s dlhorocnou praxou urcite vie co robí a preco ti okruhle navrhol.Ak ti to ale predsa vrta v hlave tak sa objednaj este na jednu konzultacku a spýtaj sa ho ci by ti nemohol radsej dat anatomy že sa ti viac pacia....

mahulienka

Gabbyy
ja som strasne chcela okruhle, aj som sa ho pytala, no povedal, ze urcite nie a to som ich po 2 detoch nemala velmi padnute. Povedal, ze ak by mi dal okruhle tak by mohlo dojst k dvojitemu prsu:( Tak som to radsej neriskovala a dala som na neho a nelutujem.

gabbyy

baby ktore su po porode , je tu niektora ktorej odporucil dr cerven okruhle implose? ja som po 2 detoch, mam ich male a nie su moc ovisnute ale i tak by som radsej anatomy... neviem ci dat na jeho rady, ale vacsina po porode ma anatomy ..

Leticia0808

ahojte baby, viete mi povedat sumu silikonov? planujem si dat, ale zatial neviem kde, niekedy buduci rok by som chcela, pomohlo vam to velmi? bola tu nejaka nespokojna? ak ano preco?

Najčítanejšie články