Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

gabbyy
no ak ti to on odporucil, tak asi mas prsia vhodne aj na okruhle on vie co ti moze dat. Si pisala, ze by si radsej anatomy, tak si to s nim este prejdi.

gabbyy

mahulienka teraz pozeram tvoje fotky. ty si po 2 detoch? zartujes :-) s tvojim telom :-) inak su krasne, aku mas vysku a vahu? pacia sa mi ale ja by som chcela mozno trosilinku mensie. aku podprdu nosis teraz? on mi vlastne ani nepovedal aku podprdu budem mat , povedal ze s tymi 400vkami to budu tak tri aj polky..ale pooperacnu mi napisal na papier 70D

gabbyy

nadranka a aku velkost ti navrhol?? ja mam 173cm, 55kg, cez prsia 82, pod prsiami 71, chcela som prirodzene prsia, take normalne, ziadne stvorky alebo patky. navrhol 400 okruhle vysoky profil. bojim sa vsak ze to bude moc, co som pozerala fotky od bab co bolo u neho, naozaj sa mi zdaju velke..a taktiez si nie som ista tym profilom, to mi nevysvetlil az sestricka ked som sa pytala co znamenaju tie cisla.. neviem budem tam musiet zbehnut este raz..

gabbyy

mahulienka lenze to je prave on ktory odporucil okruhle. povedal ze nie kazda ich moze mat ale ze ja ano. tak neviem teraz :-( pojdem este asi na jednu konzultacku :-(

tomyum1

kvet

prosim ta ta tvoja kamoska co bola u minarovjecha bola spokojna? lebo ja k nemu idem tiez.

mozno si toto nase forum niektori nasi lekari aj citaju :-)

tomyum1

chiquitta

ahoj, drzim palce na stvrtok, nech to uz mas za sebou a tesis sa z krasnych novych prsicok...

je to super pocit, uplne to zmeni zivot k lepsiemu, stoji to za to urcite...

uz to mam raz za sebou ale odvtedy uz ubehlo 12 rokov a tehotenstvo a rocne kojenie zanechali nasledky. tak ci tak sa odporuca po 10-15 rokoch vymenit implose tak idem na to kym mam odvahu...

bola som zatial len na krv a ekg, ostatne vysetrenia mam az v piatok tak snad sa to stihne, davam si ich robit v sukromnom centre kde si platim rocny poplatok takze ich mam v cene a na opku idem do nemocnice.

mahulienka

fekynka
ja tam nemam foto pred opkou, ja som si ich nefotila, len pan doktor pred opkou no a na kontrole som si ich zabudla vypytat. Takze moje male prsia uz nikdy neuvidim :))))

fekynka

Mahulienka
:-) uz viem no jasan pamätám si ta nádherne prsíčka ti doktorko spravil naozaj velmi ti pristanú