Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

Lucia
na nete som stale klikala silikony a nasla som toto forum a Mladek vsade.potom som nahodou zistila ze kamos je jeho kamos,volal mu a hned o tyzden mi dal termin.same chvaly som tu citala a mam to hned pod nosom tak....

Lucia83

Tomasova

Neprestala, ale ona vela vela fajci viac ako 25 cig.
Ja tak za den do 10. Niekedy 2 a inokedy 5. Take ako na hojdacke.

Lucia83

Tomasova

A ty si sa vlastne ao dozvedela o Avelane? Mas spokojne kamosky?
Ja z netu, lebo som hladala najlepsie referencie.

tomasova

kvet a cela vasa parta
velmi pekne ze ste sa tu takto stretli a chodite si na kavicky,a to sa stretavate casto?asi ste kazda z okolia NR.tak nech vam to vydrzi......

Lucia83

Tomasova

Mala pozera bambulku a ja som si pila kavicku a citala vase vcerajsie novinky.
Neboj prestanes ked budes pred a po opke, lebo budes rada. Ze si rada ...
I ak ti poviem zeto je super ze vcera len 3 , gratulujem aj za to. Inak raz kamiska chcela prestat fajcit a kupila si tie naplaste ale aj fajcila a stalo sa jej to ze sa predavvala nikotinom. Bolo jej total zle, chuda.

tomasova

Lucia83
ja to asi nezvladnem.vcera som vyfajcila 3,mne to asi nepojde z dna na den.ale inak vyfajcim aj 15 tak som sa aj drzala,nie?uvidim ako dnes.aj ty rano vstanes a hned na forum?

gina3

tomyum
Minarovjech robí krásne prská, známa ich má 10rokov, anatomy a tiež jej dával do každého prska inú veľkosť. Doteraz ich má ako nové pevné a postavené, poviem ti, že keď má výstrih tak sa každý obzrie:)
On je špička tak sa už teraz môžeš TEŠIŤ! Budú parádne, uvidíš:)

Lucia83

Tomasova

Ahoj zlatik, no to ze mali akcíu viem ale ja som bola na konzultacke ked uz akcia neplatila. Skoda. Nevadi.
No super ze prestavas fajcit. Ja viem ze teraz by som bola total nervozna keby som prestala tak to nechavam pred opkou aby mi to islo lahsie, ked sa mi bude tazko vstaat a tak..

Kvet

A aka priehlbinka sa ti robi?myslis pod jazvov? Teraz som si pozerala fotky pred a nezdala sa mi u teba asymetria. Ty vies ze tam bola alebo doktor ti o nej povedal, ked ta pomeral?