Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

kvet
tak pockame na ewelinku co povie kedy by sa jej to siklo ja necham deti manzelovi a basta :-) teda starsi su uz velki len toho nasho maleho skriatka ten je sice maminkin maznacik ale hadam to prezije musim ho zvykat co ked pojdem niekam do prace

gina3

tomyum1
ďakujem, som spokojná. A to, či sa lekár nejako moc usmieva na konzultačke nie je podstatné, dôležitý je jeho výsledok. K tomuto lekárovi chodí dosť vysoká trieda a to čo som videla aj počula od kamošky, tak fakt super. Držím palce:):)

kvet11

pagy

a je tá bez kostíc aj malinko aspoň vystužená? Lebo na mňa pozerali v obchodoch ako na zázrak keď som také niečo pýtala nie síce vo všetkých ale vo väčšine áno...

tomasova

ešte sme na kávičke neboli ideme prvý krát sme len mesiac po opke a tiež si myslím že to je super sme sa tam takto s fóra na klinike stretli a že sa dohodneme a pôjdeme si pokecat aj mimo fóra :))

cleopatra

ja sa tiež prispôsobím ako to bude vám vyhovovať mám ešte voľno detičky zatial tiež nemám tak ja môžem hoci kedy ako poviete vy baby :))

Lucia83

Tomasova
No mala je uz v postielke, boli sme sa prejst v lese a potom na zahrade. Tiez mame rodinny coz je super iba ju vypustim a je . Len ta moja oskorusa je mamin cecek, takze som aj zvedava po opke tyzden bude s muzom a babkami ale potom ten dalsi ju uz budem mat pri sebe. Len ona by sa stale navlacoala na rukach. Idem mrknut sukromnu skolku na par dni pred zaciatkom normalne skolky aby si zvykla pomaly .

tomyum1

pagy

toho by som sa trosku bala, aspon jednu noc je dobre byt pod dozorom lekarov, predsa len, je to operacia, moze sa nieco prihodit... ale Fabry robi krasne prsia...

pagy

iwon,
290 ml - anatom. Malo by to byť na jednej foto aj uvedené, len zajačik ju posunul niekde až do stredu. Prípadne sa omylom posunula pri načítavani nových foto. :(

tomyum1,
Ďakujem, áno dr. Fábry púšta domov, ako náhle sa už dobre cítiť po opke. Mne operácia skončila cca o 11:30h po chvíľke som sa prebudila z narkózy o 2 hod. som sa už dobre cítila a cca o 15h som už bola doma a džgala do seba aspoň piškótiky. :)

tomyum1

tomasova

jasnacka :-)

dakujem velmi :-)

super, ze je toto forum, kopec informacii som sa tu dozvedela...

a babam ktore sa stretli v avelane a su v kontakte partacky mozeme len zavidiet :-) aj ty ides tam, mozno budes mat tiez stastie na super spolutrpitelky :-)