Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

february

noo ved len to ma tesi, ze horsie ako to bolo uz nebude :D skoda len ze som vymazala nechtiac fotky pred opkou..ale ked pojdem o dva mesiace na fotenie tak si vypytam od doktora aj tu foto pred..

february

tomasova

no ja som mala hlavne strach, lebo pred opkou minimálne 2 hodn fajčiť nesmieš, tak napísali, tak mne došli cigi v sobotu večer a tak do pondelka som musela vydržať no a keďže som bola na klinike až do stredy tak som si povedala že to už by som bola hlúpa keby som neskúsila a zatiaľ klop klop akože chute ešte mávam :(

cleopatra

tak ak by tam dačo bolo videli by to na sone, fakt Ti moc držím palce...ja mám tiež trošku problém, vytvorila sa mi cca pred dvomi týždňami taká priehlbina z vnútornej strany prsa a viem že také dačo nepoteší ale nezúfam, dúfam že ešte sa to nejako upraví, že keď trošku klesnú a usadia sa...

tomasova

Lucia83
ja to nemam zavyslost,ja to mam este horsie.ja som sa rozhodla prestat fajcit od vcera,nervozna som ako pes,v lekarni som si uz kupila specialne cukriky,dnes som mala iba jednu cigaretu a trha ma aj teraz ist si zapalit.asi to nezvladnem..........................
february
ako si to prezila bez toho uzasneho dymu????

february

Lucia3110

toto ja keď poviem doma, tak ma dcéra hneď zvozí : "mamina pamätáš si tie šupky čo si tam mala?!" a tak som ticho, rýchlo sme si zvykli,však? Veru netreba, máš ich krásne, hlavne nech sa pekne zahoja, to je prvoradé, ak chceš väčšie buchni to do vystuženej podprdy a hneď budú bomby :D

cleopatra123

february
no asi bol potom nasrany cely tyzden lebo ja som bola utorok a stvrtok :-) a teda pytala som sa len som dostala odpoved : NIE, nemyslim ze tam je hematom ved som bola na sono hadam teda by uz doktorka nieo videla ved naco ma sono

lucia83
vsetko po starom :-) tak sa teda s nimi zzivam a snazim sa mysliet pozitivne ale inak mali sa mi mala som chciet vacsie ale teraz budem rada ked budu aspon rovnake

Lucia83

February

Tak na konzultacke bol super nemozem ani slovo povedat. No som rada ze si bola spokojna na kontrole, urcite aj on ked zbadal prsicka.

Lucia83

February

Inak gratulacia velika za tie cigose.
Parada, ja ked som bola tehu aj kojila tak som nefajcila no a potom sa to vratilo, mozno teraz to prekonam. Drzim palce nech to vydrzi uz na stalo .