cleopatra
nezapálim, určite nie, už by som mohla mať rozum...a s tým dvojitým prsom, to sú fantázie mnohých báb čo sa tak pozorujú, to je ešte krátko aby sa Ti tvorilo, ešte sa len usádzajú a že trošku sa Ti zdá že vidíš prechod to je normálne, neboj keď sa usadia a zmäknú tak to vidieť nebudeš, len to toľko nesleduj, tá doba je individuálna, ja som sa napr.včera stretla s barbinkou a som jej macala prská a ona mala opku ešte tri dni po mne a teda prská má už omnoho mäkšie ako ja, a máme aj rovnaké implantáty aj veˇlkosť dokonca, som nechápala, mne mäknú ale dosť pomaly
tomasova
no povedal, že to môže byť aj tou miernou asymetriou pred opkou a nechcela som väčšie imploše, alebo aj nejaký zrast vo vnútri, mám si to masírovať, ale je možné že sa to stratí,ke´d trošku padnú a zmäknú, naozaj ich mám ešte dosť tuhé, no moc neverím,pri mojom šťastí ale tak topiaci sa aj slamky chytá, budem trpezlivá a uvidím, ak by sa to neupravilo, snáď nájdeme nejaké riešenie ale zase nie je to dáka katastrofa, len je vidieť že to prsko je tým trošku zdeformované