Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

kvet11
ja sa prisposobim uvidim co povie ewel kedy jej to vyhovuje a MeryNR ? ona navrhla kavicku kde ze je??? nechce ist aj ona

pagy

Kvet11

ďakujem, taktiež máš krásne spravené prsia. Oni ti čo chvíľa zlajdačia a budú krásne prirodzené. Aa super výmysel s kosticami :D.

Inak baby v intimissimi majú hladké a bez kostíc podprsenky. Treba sa spýtať predavačky, lebo vystavené ich tam nemajú. Mne ich tiež odporučili. Nakoľko som tiež zháňala vhodnú podprsenku, ktorá má nebude ani ja jazvy tlačiť a je skvelá. Teraz patrí medzi moje obľúbené ;).

kvet11

tomyum1

jej dával myslím že 395ml a 375ml tiež mala asimetriu preto jej dal takéto veľkosti a má anatómi a vravela aj to že on nerobí často s guľatými ale požíva anatómi že sú prirodzenejšie ....

baby ozaj a kúpila som dnes podprdu ale nemohla som zohnať vystuženú bez kostice tak som kúpila s kosticou a vytiahla som ju odtial von a cítim sa v nej tak lepšie :))

kvet11

chiquitta

neviem či si to ešte pred opkou prečítaš ale držím palce a nech všetko dopadne podľa tvojich predstáv a aj ostatným babám ktoré to majú za pár prajem to isté :))

ewel, cleopatra

baby ja budúci týždeň môžem hoci kedy okrem štvrtka to mám aj posledný voľný potom už začínam pracovať...

v girl
pridáš sa k nám? :))

lucia 3110, pagy

krásne prsia baby gratulujem a pagy tie tvoje na foto vyzerajú ozaj väčšie ale sú krásne aj jedny aj druhé :))

cleopatra123

february
ja mam nachystane nejake sportove ale urcite si kupim jednu obycajnu mne je v tejto bezpecne akosi sa nehrniem do normalnej aj ked mam uz kupene aj cipkove tak ich aspon obdivujem :-)
v pondelok budem mat 5 tyzdnov tak potom este tyzden a budem si zhanat daku obycajnu co ich bude drzat :-)

february

cleopatra

no včera som ju mala naposledy, teda len cez deň samozrejme, povedal mi, že nech to už zahodím :) ale na noc ju budem nosiť ďalej...nosila by som ju aj cez deň ale keď mi šúcha ramená..a tak dnes som si už dala inú, kúpila som v tescu takú super bielu športovú, nenormáne mi sedí, drží pevne prsia a vôbec nikde netlačí, no ako moja druhá koža a dnes mi prišiel aj balíček z bonprixu a tam som si objednala jednu telovú obyčajnú nevystuženú a je bombová, som sa aj bála lebo som včera behala po obchodoch a sadla mi snáď len jedna, takže žiadne čipky a čačky nehrozia, ešte budem nosiť takéto čo mi držia prsia a nedeformujú

february

cleopatra

nezapálim, určite nie, už by som mohla mať rozum...a s tým dvojitým prsom, to sú fantázie mnohých báb čo sa tak pozorujú, to je ešte krátko aby sa Ti tvorilo, ešte sa len usádzajú a že trošku sa Ti zdá že vidíš prechod to je normálne, neboj keď sa usadia a zmäknú tak to vidieť nebudeš, len to toľko nesleduj, tá doba je individuálna, ja som sa napr.včera stretla s barbinkou a som jej macala prská a ona mala opku ešte tri dni po mne a teda prská má už omnoho mäkšie ako ja, a máme aj rovnaké implantáty aj veˇlkosť dokonca, som nechápala, mne mäknú ale dosť pomaly

tomasova

no povedal, že to môže byť aj tou miernou asymetriou pred opkou a nechcela som väčšie imploše, alebo aj nejaký zrast vo vnútri, mám si to masírovať, ale je možné že sa to stratí,ke´d trošku padnú a zmäknú, naozaj ich mám ešte dosť tuhé, no moc neverím,pri mojom šťastí ale tak topiaci sa aj slamky chytá, budem trpezlivá a uvidím, ak by sa to neupravilo, snáď nájdeme nejaké riešenie ale zase nie je to dáka katastrofa, len je vidieť že to prsko je tým trošku zdeformované

tomasova

Lucia83
a ty si kedy bola na konzultacke?ked som tam bola vcera,v cakarni maju telku a tam im bezi dokola vsetko o ich klinike a vsimla som si ze jul a august mali 25% zlavu na prsia.ja som to presvihla.

cleopatra123

february
no ved aj sa teraz sledujem stale zda si mi ze mi trochu vidiet aj ten prechod zospodu ako keby sa robilo druhe prso asi som uz precitlivela:-)
snad to dobre dopadne
a drzim ti palce aby si si uz nezapalila je to hnusny zlozvyk ide do penazi a starne z neho pokozka :-)