Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

tomyum1
uz viem,ta tvoja klinika uz tusim nieje....uz sa mi to tu naozaj pletie acitat vsetko dokola sa mi nechce.tak drzim palce.....

tomyum1

tomasova

375 a 420, pozri trosku nizsie som babam pisala o tom viac... ze uz mam 12 rokov atd. :-) (ani mne sa niekedy nechce citat dozadu resp sa mi to uz pletie :-)))

idem na opku v pondelok

tomyum1

gina3

Dakujem za povzbudenie, velmi ma to potesilo :-)

Minarovjech ma vacsinou velmi dobre referencie, len mozno niektorym ludom nesedi ako clovek, ale to je nepodstatne, hlavne ze vie robit svoju pracu. A tiez si selektuje pacientky tym ze nasadil vyssiu cenu, za kvalitu sa plati, a nielen za implantaty ale aj pracu.

Dufam ze mi dobre odhadol velkost(i) lebo nejak extra sa nezdrzoval velkymi meracimi pracami :-) aby nebol potom ten mensi prsnik zrazu vacsi... Bola som aj na konzultacii u Trsku, ktory ma meral pol hodinu, natahoval kozu a pod., ale vysledok cca rovnaky povedal, len sa mi zdal trosku neisty...

Joj, mam uz stres z toho, cela rodina o tom vie (naco to tajit aj tak by sa to dozvedeli a ako by som potom vyzerala pred nimi) a aj znami, a na ostatnych nazor kaslem...

Gina a ty tiez nieco planujes ci uz mas za sebou?

tomasova

LUCIA83
aj ja mu musim vymysiet nejaku zabavu aby som mohla uvarit,asi ho dam tiz von,byvam na dome tak vonku moze byt aj sam,mam ho hned na ociach.PA

Lucia83

Tomasova

Tak moja si ma rozosmiala, meloony .
Mna tu akurat moje dieta muci. Ideme sa umyt, oblilect a prejst sa. Nech si troska energiu vybije. Malo dnes prsat ale je uplne super sice uz chladno ale oskar svieti.