Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

sue
no neviem pod pazuchou je to v takej ryhe skoro to nevidiet ale ja by som tak tiez nechcela, mne vyhovuje rez dvorcom, ja sa velmi nahata opalovat neplanujem a pod prsiami zvykne ze vraj rez vidiet ale ktovie podla plaviek asi

sue33

Nosim velmi casto tielka, tak by som nechcela aby to bolo velmi vidiet.Pod prsiami sa zase bojim ze to bude kazit dojem krasnych prs.

kejtrina

babyyy prosim prosim prosim pomoooooc!!!

...bola som uz na asi 5 konzultacii u roznych lekarov, len furt som sa nedostala k mudr. cervenovi...

...povedzte mi ci su normalne tieto veci...ci mam prehnane obavy, ci ste sa aj vy s niecim podobnym stretli...

kazdy mudr. si mysli, ze 440 su strasne vela na mna!!! po-chy-bu-jem!!!
pod prsami mam 72, cez 91 cm - s 250-kami cize asi nepojdem do druhej operacie pre 350-ky!!! hadam, som nastvana na silikony, na lekarov, na seba, na cely svet!!! aaaaaa!!!

:/ :( :/ :(

dalej konzultacia - stoji kolko... ???

niekde je zadara, niekde 10, niekde 20...stretli ste sa so sumou 50 eur? 20 je podla mna strop za rozhovor...
ci?

dalej - najdolezitejsie!!! baby je podla vas absolutne nutne na kazdej konzultacii merat s metrom? ja tu meram SR sem a tam a naposledy ma ani len nepomerali...kurniksopa chcela som vediet nazor, ze ktore z tej tabulky 9 x 9 a 12 x 6...je ich pokkt tych anatomov, chcem najlepsie sa hodiace - chcem vela???

babenky co mate anatomy - vacsie/mensie - prosim napiste mi ze podla coho lekar zvazoval hlavne typ - nizko - vysoko - projekcia (hrubka - do priestoru)...

???

...prosim nechcem dospiet do stadia ze kaslem na to...

cleopatra123

sue
myslim ze to je individualne zalezi na schopnosti organizmu zahojit jazvy a samozrejme aj od sikovnosti doktora
kamoska ma rez pazuchou a ma to pekne, skoro nevidiet, ja mam dvorcom sice som len mesiac po ale vyzera to pekne, myslim ze casom to nebude ani vidno

kvet11

pagy

viem akú myslíš keď hovoríš že je tak jemne spevnená presne takú som hľadala :)) možno pôjdem dnes do BA tak hneď skočím do toho obchodu :)) také tie čo sú len tenučké skoro priesvitné tie sú neni dobré všetko cez ne vidieť :)

Mery NR

mne to tiež vadiť nebude ak zoberieš aj malého :) a malinký aký kavičkový keď píšeš že je zvyknutý zlatý :))

pagy

kvet11

Nie sú v nej vypchávky, iba jemne spevnená, aby nebola ako handrička. Prípadne mi daj tvoj mail a pošlem ti foto ;).

cleopatra123

mery
kludne mozes aj s krpcom alebo povedz kedy ti to vyhovuje lepsie ked ho mas kam na chvilu odlozit :-) ale kludne mozes aj s nim mne to iste nevadi ale kockam urcite tiez nie

Mery NR

cleopatra123
tu soom :-) keby ste mali to stretko do 16 hod. by som sa k vám na chvíľku pridala aj ja, lenže krpca budem musieť zobrať so sebou, ale on je anjelik, zvyknutý na kávičky, takže v kočíku v pohode vydrží alebo si pospí :-) ovšem keď to vám nebude vadiť.