Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Lucia83

ja si nemyslím, že pooperačná starostlivosť viazne, ja som bola po opke už 2x na kontrole a úplná spokojnosť, nemám čo vytknúť
Aj on je len človek a možno bol unavený ke´d tam boli baby, alebo mal zlý deň, alebo čo ja viem nasrala ho žena, to síce neospravedlńuje ale treba sa pýtať,pýtať a ešte raz pýtať a neodísť z ambulancie pokiaľ nedostanem uspokojivú odpoveď,alebo sa trošku usmiať a hneď sa mu zlepší nálada, však sme ženy :D

Lucia83

February

No uz fakt sa neviem dockat, chcem to mat rychlo za sebou lebo uz mi harasi z toho. Ale zak vydrzala som 29 rokov tak ten mesiac no ne??!!
Inak mozno si precital. Ja som si pisala z jednou abou a to je ze raj jeho kamoska a pytala som sa na pooperacnu starostlivost lebo ze da viazne, tak mu to kocka mozno povedala.sak ale dobre je teraz, nech takto vydrzi kym pojdeme my s tomaskou.

february

Lucia83

tak ja sa trošku pochválim, od opky som prestala s cigaretami, dva dni pred som zahasila a odvtedy sa držím, už viac ako 5 týždňov, z toho mám ohromnú radosť, držím palce aj tebe, nech sa Ti to podarí, je to hnusná závislosť

Cleopatra

no možno, aj mňa to napadlo :) držím Ti palce, nie nech mu vydrží ukecanosť, ale nech sa Ti to dá do poriadku, možno je to len dáky hematóm a vstrebe sa to, hľadala som takéto témy na nete kvôli Tebe, a väčšinou toto písali doktori, tak nezúfaj a ak by aj nie som 100% presvedčená, že to s doktorom vyriešite a pomôže Ti k Tvojej spokojnosti..

sue33

Ahojte, tak uz mam po konzultacii a mam aj termin, len mam trosku obavu ci som zvolila spravnu velkost. Poradil mi 410 ml a mam strach ci to nebude obrovske na mne.

february

tomasova

telepatia :)) no pekné že si si na mňa spomenula :)
Vieš čo, len jedno ma trošku pobolieva, asi týždeň dozadu aj dosť najmä v noci, ale až s doktorom sme prišli nato, že to kvôli očakávanému menzesu, a dal mi nejaké kvapky,inak je to ešte v norme, že občas to v nich trošku zabolí, pichne, ešte je to predsa krátky čas a ony kočeny ešte vymýšľajú a uhniezďujú sa, vy sa s Luciou už vidím že neviete dočkať, ale ujde to, však za chvíľu VÁNOCE a to už budete prsane :)

cleopatra123

kvet,ewel
kludne mozme na buduci tyzden ja som za povedzte kedy

february
pan doktor si asi precital forum ked sa tak rozrecnil :-) dufam ze mu to vydrzi ked pojdem n dalsiu kontrolu

tomasova

Lucia83
dnes som bola v BA trochu po obchodoch a stretla som asi 4 kocky co mali jasne silikace,ani som si nic nekupila nechavam si vsetku radost po opke.