Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

navyše baby myslím si, že keď zvolím cca 400 budú sa mi zdať malé - úplne, ja mám 250 a pamätám si, že teda keď som sa prebudila s o 250 ml väčšími prsiami žiaden zázrak to nebol a teraz sa mám obudzic s o 150 ml väčšími???
ja by som najradšej aj 500 kua

:/ :/ :/

kejtrina

cleopatra 123,

neviem koľko kočiek som sa to už pýtala, ale akú máš výšku a váhu a šírku hrudníka pod prsiami a cez bradavky..?
a koľko od krčnej jamky po bradavku?

mery NR,

aj ja si to myslím a hlavne si myslím, že človek by mal ísť z konzultácie spokojný ubezpečený a bez pochybností...

iwon,

prosím ťa ozvi sa mi či je to ešte aktuálne s tým termínom u červeňa...

vďaka

cleopatra123

rita
ja som za kludne sa mozes pridat :-) myslim ze aj ostatne kocky budu suhlasit teraz uz len vybrat termin co by vyhovoval kazdemu ja sa prisposobim som na materskej

Mery NR

kejtrina
pýtala si sa koho pomerali na konzultačke..ja som bola u Očenáša, mňa on pekne na konzultačke vymeral. opýtal sa približne akú veľkosť chcem, povedala som, že pod 320 moc ísť nechcem, tak zobral meter, odmeral ma pod prsiami, nad prsiami, vzdialenosť medzi prsiami aj vzdialenosť od krku k bradavkám. pozrel sa do tabuľky a navrhol presne veľkosť, aká by mi tam pasovala podľa rozmerov môjho hrudníka. navrhol mi veľkosť napr. na Mentor a na Arion, lebo tieto dve značky som si vybrala. a všetko pekne podľa parametrov môjho hrudníka. pekne mi aj vykreslil, kde mi bude imploš končiť, ako budú blízko k sebe pri rôznych značkách a veľkostiach. podľa mňa by mala konzulačka tak vyzerať. a nie že ti doky povie, že si doma naplň sáčky s ryžou a ozvi sa koľko ML chceš :-)

rita149

MeryNr, cleppatra...

baby kedy to mate to stretko? pridam sa :-) Ja a Mery sme sa mali stretnut už davno ale stale som niečo mala tak ak bude nejake stretko tak pridem na chvíľu :-) hm?

nadranka

kejtrina

Tak našla som ti to, keď si už taká zúfalá :-))
iwon ponúkala konzultáciu u neho 26.10. Len neviem či v BB, alebo PK.

kejtrina

zuleko, nadranka, kocky...

...ved toto...praveze...na jednej strane ich chcem a tak sa odmietam vzdat svojho planu ze chodim kade tade po SR na konzultacie...na strane druhej cim viac ludi mi povie ze budu obrovske tym viac sa toho svojho planu zacinam bat - a to kazdeho mudr. upozornim ze chcem byt prsatica - tak ake "vela"???

???ktora dobrulililinka dusa by mi vedela dat svoju konzultaciu u mudr. cervena v oktobri???

fakt by som to potrebovala k mojej obrdileme ci uz obrtrileme :) :) :)

nadranka

kejtrina

Ak si viacerí dr. myslia, že 440 ml je na teba veľa, tak asi je to pravda. Ale ak ti stále nedá spávať konzultácia u dr. Červeňa, tak sa tam snaž dostať. Aj asi včera písala jedna kočka, že môže posunúť svoju niekedy v októbri.

bibi001

cleopatra123

uz som volala s doktorom a povedal ze to sa mi teraz prejavila modrina.. po opke mi praskla cieva v lavom prsku, a vela som krvacala. nastastie som mala dreny.. a teraz sa mi z toho urobila taka zelenkasta modrina.