Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

kejtrina
Nič v zlom,ale zdá sa mi,že už veľa špekuluješ:-)Už viackrát sme ti tu baby povedali,že 440 ml je v pohode a že rozdiel medzi 400 a 440 je skoro žiadny.Nebudem sa tu opakovať ako papagáj..ale pre boha,veď ty budeš NOSIŤ tie prsia a môže ti byť jedno,či je to podľa jedného alebo 10 lekárov veľa.Raz ak sa ti to tam zmestí a neohrozuje to tvoje zdravie tak si daj 440ml a nevymýšľaj toľko:-)))Ty keď budeš taka ďalej nerozhodná a budeš riešiť každú prkotinu tak prídeš o nervy.raz keď chceš a môžeš mať 440ml tak neviem,čo riešiš:-))))

cleopatra123

bibi
no hematom je krvny vyron ale zas nemusi to byt to ale pre istotu ja tiez robim hned paniku ked nieco zbadam na sebe

wanesca

Ahojte baby, chcem sa spitat: Ma niekto z vas uz viackrat za sebou spravene prsia? Ak ano po akom case sa smmie davat od prvej operacie? cenoo to vyjde tak isto? Ja som si davala urobit pred dvoma mesiacmi, chcela som povodne 350ml lekar ma nahovoril na 300ml a teraz lutujem mam pocit ako by sa vobec nezväcsili moje prsia, skor tvar sa zmenil :( Som velmi sklamana :(
Ked si dam na buduce spravit, tak toto vyberu a daju tam nove, alebo ako to funguje? Poradte mi prosim

Zuleko

wanesca
ahoj,zbežne ti viem povedať,že prsia sa dajú dať najskôr rok od prvej operácie,keď už sú usadené a nemenia sa.Platíš zas celú sumu,ako za prvú operáciu a postup je ten že ti vyberú staré implantáty a vložia nové:-)

wanesca

Ahojte baby, chcem sa spitat: Ma niekto z vas uz viackrat za sebou spravene prsia? Ak ano po akom case sa smmie davat od prvej operacie? cenoo to vyjde tak isto? Ja som si davala urobit pred dvoma mesiacmi, chcela som povodne 350ml lekar ma nahovoril na 300ml a teraz lutujem mam pocit ako by sa vobec nezväcsili moje prsia, skor tvar sa zmenil :( Som velmi sklamana :(
Ked si dam na buduce spravit, tak toto vyberu a daju tam nove, alebo ako to funguje? Poradte mi prosim

bibi001

cleopatra123

hematom je to iste ako modrina nie? uf, bojim co sa z toho vykluje :( uz som volala doktorovi len ma zatial nedviha..

bibi001

caute kolky.. som asi 9ty den od opky a zrazu sa mi vyhodila kraasna modrina :( asi 6x2cm po okraji laveho prska.. a nemozem poriadne dvihnut lavu ruku. myslite ze by je to vazne a mala by som kontaktovat doktora? este vcera som bola na kontrole a vsetko super a dnes ako na potvoru toto :)