Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

fufu
na konzultacke sa s nim dohodnes kde chces mat operaciu...aj ja som si vybrala Pezinok...sice to mam tak daleko ako aj do BB, ale mam tam kopec rodiny keby som na ten druhy den nezvladala cestu domov...haha

fufu

Ewel 007

Veľká vďaka za info, len sa chcem spýtať,či operácia musí prebehnúť v BB, alebo si môžem vybrať Pezinok ?

fufu

Ewel 007

Urobila si mi veľkú radosť, mohla by si mi poslať podrobnosti / dátum a miesto/ na môj mail: fufu70.73@zoznam.sk? Určite nemusíš ľutovať,že si sa rozhodla pre Mládeka, videla som v galérke tvoje prsia a sú krásne.

ewel007

fufu

jaska rada ti posuniem termín konzultačky, mam ho na druhy novembrový týžden, lebo čo viemkočky sa objednavali v tomto čase a konzultka až na maj, je to dosť ale zase je to kapacita doki Červeň :)

fufu

Ewel 007

Ahoj, premýšľam Medzi Mládekom a Červeňom. U Mládeka som už bola na konzultačke.Bola som s ním veľmi spokojná,ale Veľmi by mi pomohol termín k Červeňovi, máš ho ešte, prosím Ťa, voľný? Okrem pŕs si chcem dať naraz urobiť aj brucho a u Mládeka by to trvalo 4h, tak chcem zistiť koľko povie Červeň, lebo sa bojím dlhej narkózy a opka mi až tak neponáhľa.

Lucia83

Tomaska

Sak ale ja musim , chapes aby som sa vedela postavit po prsach. Spevnene brusne svalstvo. Daj si predsavzatie pondelkove. Kazdycden 20 to je pohoda. Podakujes mi. Po opke :-). A este ma pozves na kavicku.

tomasova

Lucia
este ze je spokojna,keby sa jej tak nepacili to by asi nebola pre dokiho sranda ze??a tie lokse by som si veru dala,mnam.....aj ja by som mala nieco s bruchom robit ale moja lenivost je silnejsia.

ivava

bambulka11
si v galerke rada by som si tie tvoje prska pozrela...ak hej na ktorej strane...ja idem tiez k cervenovi...a ja budem platit 2600e ale mam nagor...

Lucia83

Tomaska

No a este k tej kavicke :-), boli sme v Dubravke muzik tam ma stanocek boli tam dubravke hody ci co. Takze kolotoce, cigana a lokse. Inak brusaky robim poctivo kazdy vecer. Drzim sa uz za chvilu tehly jak pojdem pod noz.