Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

tomasova

mne mali robiť predoperačné v deň operácie a s recepcie mi volali dna dni pred opkou či môžem prísť deň pred operáciou ráno na predoperačné že nebudem musieť potom čakať v deň opky do dvanástej na výsledky a takto som išla hneď prvá na operačnú sálu ani som sa nestihla spamätať a už som tam ležala :) bolo to tak lepšie aspoň som nemusela dlho čakať

tomasova

february
a mne ich budu robit na klinike ale ta kocka na recepcii mi povedala ze mam na pred.vys.prist niekedy pred opkou...to tam este zavolam a upresnim si to..a tebe drzim palce aby ta hnusoba priehlbinka nabrala tvar ako ma...

kvet11

jankamichal

gratulujem :) dúfam že tento krát je to už na furt a že si ich budeš môcť už užívať na plno :)

a kto ťa operoval teraz? ja som to tu o tebe aj čítala ale je tu toľko príspevkov že potom sa len matne spomínam na niektoré veci.... a teba všetkych 5 krát operoval ten istý doktor,či?

angie77

jankamichal

juj, ja som na Teba tak často myslela že ako sa máš a či to je už konečne všetko v poriadku..len som nechcela otravovat a vypytovať sa, povedala som si, že ked sa budeš na to cítiť, že sa nám sama ozveš...a tak ked si teraz napísala až mi srdiečko podskočilo :), veľmi som rada, že sa všetko na dobré obrátilo a prajem nech to tak už ostane nafurt

ivava

majka 1910
uz dlho si nepisala ako sa mavas aj nove foto by si mohla poslat som zvedava...
barbarela
a ty ako? nemoha by som ti napisat na email a popytat sa kade co...chcela by som vediet viac podrobnosti hlavne ohladne nosika...dakujem

jankamichal

ahojte babule...prajem pekny dnik...dlho som nepisala,nemam aboslutne ziaden cas...chcem sa len pochvalit,ze prska su uz v poriadku..tuk,tuk..aj ked ma tie jazvy niekedy bolia a nie su uplne tenunke aj tak je to super...tak sa vytesujem,malu si uzivam jedna radost..vsak po 10tich mesiacoh ju mozem zodvihnut na ruky a neobmedzovat sa...donedavna som nosila stale tu pooperacnu podprdu,ale jeden den som mala strasne otlacene jazvy z nej a tak som sa rozhodla,ze ju budem nosit uz len na noc a cez den mam normalnu podprdu..
chcem sa opytat..myslite,ze uz mozem normalne cvicit aj s cinkami a tak???bojim sa este..predsaj len po 5tich opkach..ale musim so sebou nieco robit..ja nevladzem ani po schodoch prejst poriadne :D :D ked bude viac casu poslem aj fotky

videla som tusim na topkach par pribehov nevydarenych prs...tiez jednej praskli jazvy..juuj a tie komentare pod tym.premudrelých chlapov,ako kazda zena by namiesto plastiky mala ist radsej psychiatrovi ma tak nastartovali,ze som tam supla aj ja jeden komentar..nikto si nevie predstavit co to je,nevydarena opka kym si tym neprejde..ja to mam nastastie uz KONECNE uspesne zasebou :)

dakujem vam za podporu...cakatelkam prajem len, aby vsetko dopadlo dobre a tesili sa z prsiciek hned na prvy krat....ahojte :)