Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Tomasova

Rozbehal 50€ ma to salo pekne co??? Skoro ma dr... . Vracal 10x chudak.
No kamoske sacto stslo moja, chcela 290 a zobudila sa a na stole 320 a iny profil.
Skoro odpadla a hned volala na doktora ze co sa stalo, ale on jej to vysvetlil, ze nemohol jej dat tie co chcela. Nakoniec v pohode a je spokojna. Lebo po 4 rokoch jej sadli a zmensili sa , takze by tam nemala nic.

tomasova

Lucia83
tak takto ma uz davno nikto nerozosmial.............vazne som sa pobavila...a ty kde si cely den??nedelne kavicky a cajiky???a co kutus,rozbehal to??

Lucia83

Tomasova

No ty jedna opica urcite budu krasne, neboj sa.
Pockaj zobudis sa s 500 ml, viete sadli Vam dobre aj tieto.

tomasova

kvet11
uplne tie iste pocity prezivam aj ja...ci budu male alebo velke,ale dam si asi poradi aby som potom nelutovala a dam tie vecsie..dakujem..173.58 a tie miery pod a medzi prsiamy si nepametam..len nech uz to mam za sebou,ani nevies ako velmi vam vsetkym zavydim...ale v dobrom.dufam ze aj moje budu take krasne ako tvoje....

kvet11

ewel007

minule ta tu jedna kočka hľadala kvôli termínu konzultácie u Červena ale neviem už ktorá to bola a či ste sa vôbec spojili...

čo sa týka toho stretka baby mne je to jedno aj keď to bude inokedy ja keď budem už pracovať tak voľno si spraviť môžem kedy ja chcem, som prispôsobivý typ :))

kvet11

tomasova

ja som spokojná a ešte len taká ta najväčšia spokojnosť príde si myslím keď budem chodiť po nákupoch a nebudem sa jedovať že mi je všetko cez prsia veľké :))

mne dal doktor najviac čo mohol a som rada, sem tam sa aj pozerám že či sú neni malé a to ich mám ešte len mesiac :DD ale oni sa usadia a budú dobré a keď sa mi bude máliť vytlačím ich neskôr s push up podprdu :))

ja som mávala tiež také stavy jeden deň som bola rozhodnutá že chcem 400 ml na druhý deň už nie lebo čo keď to bude veľa ale zas 350 ml som nechcela tak som rozmýšľala že dám niečo medzi no ako úplne že chaos a nakoniec je super tých 400 ml tak keď sa ti zmestí viac kľudne mu povedz nech ich dá :))
a akú máš výšku,váhu a pod prsiami??

angelica

ewel007

dakujem za termin ale idem na konzultacku aj so sesternicou a tej to nevyhovuje pretoze chodi na vysoku az do Kosic :/ najlepsie by bolo keby mi dal termin opky na zimu... no uvidime ak ho dostanem az na jar tak pojdem asi niekam inam

angie77

bambulka11

ahoj aj mňa by zaujímalo či máš okrúhle alebo slzičkové, máš výšku aj miery presne ako ja, ja žiaden základ nemám a tiež by som nechcela nejaké moc velké najviac košík C:))keby si pridala nejaké foto do galerky ako to vyzerá bola by som moc moc moc povďačná :)