Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

Tomasova

Ja si lepim naplaste, nic som nemusela vysadzat,, v den opky som mala posledny den menzes a ziadny probleem

tomasova

DKNK
ahoj,vsetko zalezi na tebe a tvojej predstave ci mensie ci vecsie...ak niesi uplne rozhodnuta tak si pozri galerku,ja som sa uistila vdaka nej...a kam ides na opku??

barbinka84

chiguitta

a u ktoreho dr si bola operovana,,,uz si nepametaam :) ja u dr,Mladeka a on na internet nedava,ma to len vo svojich foliach :)
ano aj ja mam modelaciu ,na jendom prsniku,,,tie prve pocity,,,tak sa mi to velmi nepacilo,,ale teraz to bude 6 tyzdnov a musim povedat,ze som o mnoho spokojnejsia :) ja som maleho nedvihala 2 tyzdne vobec,,,ale drobci boli mimo domu tak sa to dalo,,,na ten dalsi uz som zacala,uz nemal kto pomahat,,,

DKNK

Ahojte

mohol by mi niekto poradiť 10.10.2012 idem na silikony idem si dať 325ml a bolim sa či to bude stačiť meriam 162 a mam 57kg viem že na každej žene to ukáže inak ale potrebujemporadiť aby som to neskôr nelutovala

Ďakujme

sunny323

Barbarela,idem k cervenovi. Konzultacku som mala v juli,navrhol mi 445 ml anatomy,ale ze moze mi dat aj 515,mm s rozhodnut. Mensie neodporuca,lebo by mi nevyplnil visnutu kožu. Tak uvazujem,do akych pojdem,ale vraj rozdiel je tam pol centimetra v obvode a budem mat velkot 75C.

sunny323

IvavA

Ahoj,ak by sa ti podarilo dostat termin opky v decembri,neposunula by si mi termin 12.1. prosim ta? Ja mam vo februari,ale radsej by som mala januar,ked moze mat muz dovolenku,kvoli dcerke. Ak si vymenime mail,mozme pokecat aj sukromne... ja som inak pisla cervenovi odpisl mi ten kopernieh,ze mm radsej volat sestrickam kvoli zmene terminu.