Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

este sa chcem opytat, ze ked pojdem ku praktickej na odbery a ona sa ma bude pytat, na aku op idem, musim jej povedat, ze na augmentaciu? Nemozem povedat, ze napr. rhinoplastiku? :D Nechcem, aby to prakticka lekarka vedela :/ Viem, ze to neznesie dobre :D Ona mi da len vymenny listok na predoperacne, zoberie odbery a uz sa tam neukazem, nie? No a este sa stavim po vysledky potom :)

barbinka84

cleopatra123

dakujem :) no na tom jednom to fakt vyzera super,,,vobec skoro nevidno,,,ale na tom modelovanom to troska este potrva,,ale snazim sa natierat ,olepovat to,,dr hovoril,ze to chce este cas....
cchela som uplne prirodzene prsia a musim povedat,ze som spokojna,,akurat troska sa mi zda,ze jednu bradavku mam vyssie,,ale to mi dr povedal,ze pri posuvani dvorca nemozem cakat 100% vysledok :)

cleopatra123

barbinka
ale ty uz mas ako krasne zahojene jazvy skoro neni vidiet doki si dal zalezat :-)inak super vysledok mozes byt spokojna

sue33

Baby ja mam termin na jun k červenovi, ak by niektora chcela náhodou vymenit termín, ja by som isla aj zajtra, lebo mne sa uz aj sníva o tom.Ak niektora ochoriete, alebo si to rozmislite, alebo hocičo, dajte mi prosím info. Dakujem velmi.

skoricka

Ahojte devuchy :D

tak ja len, zeee presne o mesiac budem lezat na operacnom stole, neviem sa uz dockat, kazdy den mam hlavu plnu silikonov :D No ziadna nema opku 24.10 u Mladeka? Viem, ze tyzden po mne tu Ste dve :)

kvet11

tomasova

pri tvojej výške kľudne môžeš ísť aj do väčších ale neboj sa doktor vie čo je najlepšie a dá ty také didiky že budeš nadmieru spokojná :)) inak to viacero nás malo taký problém ako ty teraz ja, february, barbinka... keby si si to tu čítala spätne tak to nájdeš :))
a jasnačka že aj tvoje budú krásne všetky ich máme pekné hlavne je že nositeľky pŕs sú spokojné :)

Lucia83

no tak to som sa aj ja zasmiala na tých 500ml :)) .... inak mne sa stalo skoro podobné na stôl som išla stým že 375ml keď som sa prebrala ma nenapadlo sa spýtať či to tak aj je a celý čas som bola v tom že mám 375 až keď som si doma prečítala lekársku správu že 400ml no dobrá trúba som čo :DD ale som rada že mám tých 400 :))

ivava

fufu
Tak ja mam termin 12.1. ale chcela by som ist uz v decembri, ale neviem ci to bude mozne...a mam mat okruhle stredny Nagor 360ml...ale este tam dovtedy pojdem upresnit velkost...