Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikolet09

bambulka
ahoj, ja mám tú istú veľkosť ako ty :)...meriam 178cm a pod prsiami mám 71cm...a tiež som spokojná s veľkosťou :)...a ty máš okrúhle či anatómy?

ewel007

angelica

ja si mylsím že ak maš konzultaciu v naji 2013 tak opka asi na jar 2014 ale môže sa ti niečo uvolniť, prípadne ti viem dať začiatku novembra moju konzultaciu u Červeňa, ja som už po opke..

ewel007

february

ahoj moja, no ty ma neupokojuju :D že obrovske :)) som spokojna ale brala by som väčšie :D
ako sa mi máš moja?
ja čo sa týka prsiek celkom fajn, jazvyčky pobolievaju ale malý zase v piatok ochorel v škôlke a od včera som aj ja neaka scipnuta :(

baby stretko Avelane, neviem čo s tým termínom ale akurat píšem, že ma chyta choroba :(

angelica

bambulka11

Dakujem za reakciu, no pravda je ze ja by som sla aj do vacsich :) a kolko si cakala na operaciu od konzultacie ? ked ja mam konzultaciu v maji kedy mozem pocitat s terminom operacie ?

bambulka11

angelica

Ahoj ja som bola unho pred rokom. Prska su krasne on je proste naj :) Jazvu mi uz davno nie je ani vidno, kedze mi ich daval podpažím.Su tu stale otazky ohladom tych velkostí tak ja som si davala 300ml, nemala som ziadne prsia a mne ta velkost staci podla mna su akurat. Som dost vysoka meriam 175 a pod prsiami 75, ale ak chcete mat prsia vacsie dajte si viac ml.Ja nosím teraz podprsenku B a niekedy C zalezi od strihu. Ale vyzeraju uplne jak moje uz sa mi zopar krat stalo ze mi aj baby povedali ze mam pekne prsia a to nevedeli ze su umele. Proste spokojnost a k tej cene ...bolo to 2300 eur so vsetkym co mi bolo treba ( pooperacna podprsenka, ten pas nad prsia, eurosilikony, izba a samotna praca skvelo odvedena :)

february

babulky, čo ste pridali nové fotky, tak snáď ani jedna nemôžete byť nespokojná, kvet paráda, pekné prirodzené aj Lucia krásne, barbinka, tebe som videla naživo a sú ešte krajšie ako na foto,všetky super a ewel, tebe sa vážne máli? však sú obrovské:D

february

tomasova

ďakujem a ja som mala čas s výsledkami,bola som naplánovaná až tretia na rade v ten deň,tak bolo času dosť.S tou veľkosťou,asi to najlepšie posúdi doktor,záleží od veľkosti hrudníka,elasticite kože,a záleží aj na profile,aby to nešlo až pod pazuchy,nechaj to na neho,niekedy je menej viac :)

angelica

Ahojte, tak som objednana na konzultacku k Dr. Cervenovi na 17-ty maj a chcela by som si dat okruhle implantaty, je tu nejaka baba co bola tiez u neho a davala si tiez okruhle ? chcela by som sa opytat na cenu :) dakujem

tomasova

kvet11
dakujem...ty si spokojna s prskami???aj ja mam mat take ako ty len skusi pri opke aj o trochu vecsie...tak sme sa dohodli.kazdy den na to myslim,jeden den si myslim ze budu stacit 400 ale zase kazda baba vraj lutuje ze si nedala vecsie..ty ako?