Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

inac uz som musela aj malu z postielky dvihat...ale nic ma nezabolelo, snazila som sa pouzivat najviac svaly na rukach

chiquititaa

barbinka 84 no lebo mne sa to moc nezdalo hned som mu povedala nech to nedava na internet :-(

citam ze mas tiez modelovane? aj ja...este som ich nevidela som 5ty den po operacii ..akurat sem tam nieco zastekli,pichne, alebo svrbi :-))

macka7

skoricka

:D
no škoda asi sa neuvidíme, ty už budeš domka odpočívať..;)
ale sestrička mi hovorila, že má oktober toho dosť v zmysle že v 1 deň viacej operácií, chcela mi dať 12nov., ale potom povedala, že ma skúsi vpichnúť na toho 31okt a že ked sa to nebude nejako pozdávať dokimu, lebo v ted deň povedala že má 4 opky, tak zavolajú..ale nevolali
myslím na to to teda hej, pozerám na webe rôzne foto, doma to rozoberáme..:)

cleopatra123

barbinka
vies co mne doktor nekazal nic ze sa dohodneme ked pridem na kontrolu o 5 tyzdnov tak zatial si davam len kalciovku, uvidim co povie potom, ale vyzera ze budu celkom pekne ked sa zahoja aspon teda dufam este ked sa upravi ta velkost bude to super

barbinka84

Ja este na tom modelovanom citim menej, ale to je normos, kedze bolo cele rezane, cez den si natieram contractubex mast a noc silikonove naplaste, dr kazal, ze urcite aspom okolo modelovaneho, tam to predsa viac vidno nez na druhom,,
A tvoje jazvicky ako??

barbinka84

Ja este na tom modelovanom citim menej, ale to je normos, kedze bolo cele rezane, cez den si natieram contractubex mast a noc silikonove naplaste, dr kazal, ze urcite aspom okolo modelovaneho, tam to predsa viac vidno nez na druhom,,
A tvoje jazvicky ako??

cleopatra123

barbinka
ved super vyzeraju uuuplne ako naozajstne mne sa az teraz vracia pomaly citlivost som sa bala ze je nadobro stratena :-)
a cim si olepujes? ja mam alergiu na leukoplast tak si nelepim nic len si davam kalciovku

skoricka

macka7

ta Ty si zlata, ze si na mna myslela :) ten tyzden co my pojdeme bude teda riadne nabity :)) asi sa neuvidime tam :/ ja pojdem v stredu a Ty az buduci tyzden :/ Aj Ty na to stale myslis? :D

macka7

skoricka

telepatia s predoperačnými??:)
ja som bola na sono u môjho gynekologa, on má súkromnú menšiu kliniku ,gyneca klinik, tak tam má aj sono, tak som to mala pod jednou strechou:-).. a ked som povedala sonografke, že idem na plastiku prsníkov, tak ten pohľad som nechápala a jej reči už vôbec nie,, ja som teda predoperačné pôvodne si chcela robiť sama, ale min.tyž. som tam volala a budem si ich robiť tam na mieste..nehovorím,že sú všetci doktori rovnaký, ale asi nemám za potreby to každému vysvetlovať, že prečo som sa tak rozhodla.. dávnejšie tu myslím inak písali baby čo budeš všetko potrebovať na predoperačné, tak skús pozrieť dozadu

macka7

skoricka

no myslela som na teba , lebo si pamätám tvoj dátum :)) ja som mala mať 10okt ale musela som náhle zmeniť a dali mi potom teda 31okt a Lucka83 má termín 29okt...
tak už sa nám to blíži:), predoperačné máš svoje alebo na mieste?