Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

angie77

ano viem ze ides k nemu len som zabudla ze kedy :) no ja som od zaciatku bola skor za anatomicke..aj mi ich navrhol..a zalohu som platila nejak do tyzdna od konzultacie, bolo to 200eur prevodom na ucet

angie77

Lucia3110

ďakujem za odpoveď, ty si bola u Očenáša k nemu idem aj ja, veď vieš :)
..a ty si bola rozhodnutá hneď že chceš anatomické alebo Ti to navrhol on?

a kedy si musela zaplatit zálohu a kolko?

Zanag

snuny323

Prosím ťa akú máš výšku? Aj mne povedal že menšie by mi neodporúčal, lebo po viacerých kojeniach mám dosť kože....Ale chcela som prirodzené, max veľkosť 3. Ďakujem.

Barbarella

sunny323

len by som chcela poznamenať, že si treba dávať pozor na to, čo tu človek ,,vypustí,, nakoľko to môže negatívnym spôsobom ovplyvniť viacero ľudí...
toto fórum je verejné a číta si ho ako laická, tak aj odborná verejnosť...a to, čo tu bolo v minulosti popísané, malo v konečnom dôsledku vplyv na minimálne dvoch ľudí...spôsobilo antireklamu a prinieslo zbytočný strach a stres...
mrzí ma to, za dotknutých ľudí...a tiež to, že práve ten, kto toto vyvolal, si zrejme vôbec neuvedomuje následky svojho konania...

Zanag

Ahojte :)
Mňa operácia čaká za 2 mes. Navrhnuté mám 370 al. 410ml. Neviem sa rozhodnúť. Som po 3-och ďetoch. Výška 160, váha 48, pod prsiami 70. Doktor mi povedal že by som mala mať plné C, len zdá sa mi to veľa vzhľadom na moju výšku, čo myslíte?

Prosím Vás, ako sa dá pozrieť foto, čo tu kočky dávajú, neviem sa tu nejako zorientovať...ďakujem

Lucia3110

angie77

prides tam, dr. sa ta najskor spyta aku mas predstavu co sa tyka velkosti, povysvetluje ti veci ohladom implantatov, typ, znacka, profily atd., ukaze ti ich, potom sa vyzlecies, zmera ta a odporuci ktore by boli pre teba vhodne, povie ti cenu, povie ti o priebehu operacie, co nebudes moct po operacii robit a tak..nic strasne, ved na to tam doktor je :) ja som sa pred nim nehanbila, kdezto na kupaliskach som sa hanbila brutalne :D

angie77

čaute baby

babule môžete mi podrobne opísat ako prebieha konzultačka? trošku mám obavy z toho vyzliekania sa,mám z toho komplexy, ved aj preto idem vlastne na opku... ale však viem, že doktorkovia už tolko prs videli a sú to profesionáli ale aj tak :)))
..vy ste to ako cítili? či to len ja som taká hanblivka? :)

tomasova

DKNK
musis si odfotit svoje prsia bez hlavy a posles to na galeria@zoznam.sk potom ti pridu na tvoj mail instrukcie...tazda baba tam ma fotky pred aj po, aj popisane velkosti.