Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zanag

Kočky prosíííím, ako sa dostanem do galérie, aby som si mohla pozrieť nejaké foto? Moc by mi to pomohlo sa rozhodnúť...

angie77

Lucia3110

bože to už je tri týždne? strašne to letí, ved akoby včera si išla na opku a ja som ťa tu čítala :)
..si zlatá, ďakujem, snáď ťa moc neotravujem :))ale veď všeky sme také otravné pred opkou a som rada že sa nám venujete aj keď už máte vy ceckane po :)

Lucia3110

angie

neboj sa, fakt je zlaty, ked ho budes chvilu pocuvat tak ta hned stres prejde :) ja som tri tyzdne po a uz normalne fungujem celkom..akurat nic tazke nedviham..uz aj vencim psika ale iba toho devat kiloveho, druhy ma skoro 60, toho nie :D ale spavam este na chrbte, bojim sa nejak na bok zvalit :D..

angie77

Lucia3110

áno, vieš že som si všimla v galérii, že baby ktoré boli u neho majú väčšinou anatomcké? :)

áno idem do BB na konzultačku a stresujem, ako by ma už rovno čakala v ten deň aj opka :)))

..a hojenie všetko v poriadku? už zvládaš bežné veci alebo ešte nič moc?

tomasova

Lucia83
ahoj draha,tak si mala dnes sanitu??a bambulka kde bola??a to ako si ju donutila spat samu?aj dnes vecer ju tam das??nas ma posielku v spalni a chcem mu kupit postel uz do novej izby,ale az ked zacne chodit do skolky.a po opke on bude v skolke,tatinko si pojde po neho a aj moja mmamuska pomoze...sned to zvladneme

Lucia3110

Lucia83

dakujem moja :) no ja teraz len nakupujem, ked idem okolo obchodu so spodnym pradlom tak ma vtiahne dnu :D

angie

dakujem :) neboj, aj tvoje budu pekne, pan doktor je skvely a velmi mily :) a som zabudla ty ides do BB na tu konzultacku? mozes aj viac dat zalohu, 200 je minimum..celkovo som platila 2980eur...a myslim ze ti navrhne anatomicke, viac sa k nim priklana co som pochopila z jeho rozpravania..ale urcite si daj poradit

angie77

Lucia3110

no ja idem k nemu nabudúci týžden v utorok na konzultačku, pre mna to bolo velké odhodlanie vôbec zavolat tam a objednat sa :))) ja som strachopud :)

len 200 eur..tak to je super, čakala som že okolo 1000 sa bude platit záloha, si ma potešila

inak som pozerala nové foto, velmi pekne Ti ich urobil, snád aj mne také vyčarí :) len ja stále váham či gulaté alebo anatomické, lebo ja tam nič nemám len kožu po kojení, ale nechám to asi na ňom...a celkovo si kolko platila?

Lucia83

Tomaska

No ahoj devuska, nepisala si mi co tie brusaky :-)
Dnes som poupratovala cely dom na kompletku, konecne sedim. Mala uz vcera spala prvy krst v postielke vo svojej izbe a nie s nami ako to bolo doteraz. Uz ju pomaly pripravujem, ked po opke budem musiet spat bez toho aby ma niekto okopkaval . Ty to vlastne ako budes riesit s malym? Kde ho das?

Kvet

K tym 500 ml: skoda ze si sa aj ty tak nezobudila co kocena :-)))
Teraz a citam by si bola len rada.

Lucia 3110
Krasne prsia a nadherne plavky tie posledne su brutalitka.