Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

jankamichal
tiez ti zelam aby si mala uz len radost s prsicok a zabudla uz na vseetko zle...kazda baba tu urcite na teba myslela a drzala palce.uzivaj si konecne to po com si tuzila..krasny,plny a zahojeny dekolt.

Lucia83

Tomaska

No cicka moja tak zacalo to tak, ze muz sa rozhodol ju dat do jej izby, inak postel tam ma uz asi rok , vbec tam nechcela spinkavat . No a narozdpraval jej ako sa pochvali babkam, dedom, sesternicke a krstnej ze spala sama, tak sa tesila. Vydrzala tam adi 2 hod spat sama. Potom po preovarani sme ju museli dat znovu k nam. Ale skusala som to stale aj dooeda ju tam davat. Dooeda cez jej spanok to vzdy dobre zvladala ale v noci nie. No a po tyzdni nocneho presuvania k nam vcera prvy uuuspech. Zvladla to tam, sice ma zavolala dala som ju vycikataznovu si tam lazkala. Tak parada, teraz k sebe isla tiez tak som zvedava ako dopadneme dnes večer. Malu som mala doma pri upratovani, pustila som jej pronceznu na vlasku a bolo:-))
Inak vies co budem rada, ked sa mi zmestia aj tie vacsie implose. Ked nad tym tak rozmyslam...
Inak co sa stalo tej janketi poviem klobuk dolu ako to zvladla. 5 x opka za sebou. To jej asi telo neprijalo alebo nechapem ako sa mozu pootarat rany?!?!

jankamichal

takze babulky...nejdem vas menovat,budem pisat vseobecne..operoval ma stale ten isty doktor...dakujem Vám za podporu a mile slova..verte,ze mi to velmi pomohlo,lebo fakt nervy a psychika veeelmi pracovali..tie ktore nevedia,napisem tak v skratke asi tolko,ze som bola na 5tich operaciach,pretoze mi sa mi stale a dookola otvarali jazvy po opkach a to som dodrziavala rezim ako som mala..raz mi dokonca zistili(cistou nahodou) ked sa na reopke rozhodli mi vybrat implos,ze je prasknuty a to mi robili len lokalne,lebo mysleli,ze sa to len nareze vycisti a zasije :( ...na poslednej opke mi vymienali oba implose s tym,ze bud sa to podari alebo nie,ze je to moja posledna sanca...tak nakoniec vsetko dobre dopadlo a som opat stastna :) a s plnym dekoltom :) :) :)som tri mesiace po poslednej opke,mozno aj viac..uz to neratam :D poposielam viac foto,dufam,ze sa mi to podari cez tyzden...
takze prajem vam vela zdravia, nech sa vam rany hoja ako maju a nech prska posluchaju :) ak mate otazky kludne napiste,rada vam odpoviem

Lucia3110

Zanag

ano, je tu vela bab co maju fotky zatial len pred..postupne pridavaju aj foto po..mna mrzi ze som ich nechtiac vymazala z fotaka, tak mam len po :)

kejtrina

babeny,

čo tá októbrová konzultácia u mudr. červeňa??? šup-šup - sem s ňou!!! :)

...ďakujem moc moc vopred, ak mi ju niektorá dokáže sprostredkovať...

vďak vďaka :)

Zanag

Lucia3110

Ďakujem Lucka. Čiže musím poslať aj ja fotku/zatiaľ iba pred/, aby som si mohla pozrieť Vaše fotky po operácii...

Lucia3110

angie

no leti to riadne :) tesim sa ze uz mam po...vobec neotravujes, kludne sa pytaj na hocico, ides do neznameho, je to prirodzene..ja som sa tiez bala trosku, striedalo sa to s radostou, este aj na operacnom stole som zahlasila: boze ja sa bojim :D a uz som nevedala o sebe...