takze babulky...nejdem vas menovat,budem pisat vseobecne..operoval ma stale ten isty doktor...dakujem Vám za podporu a mile slova..verte,ze mi to velmi pomohlo,lebo fakt nervy a psychika veeelmi pracovali..tie ktore nevedia,napisem tak v skratke asi tolko,ze som bola na 5tich operaciach,pretoze mi sa mi stale a dookola otvarali jazvy po opkach a to som dodrziavala rezim ako som mala..raz mi dokonca zistili(cistou nahodou) ked sa na reopke rozhodli mi vybrat implos,ze je prasknuty a to mi robili len lokalne,lebo mysleli,ze sa to len nareze vycisti a zasije :( ...na poslednej opke mi vymienali oba implose s tym,ze bud sa to podari alebo nie,ze je to moja posledna sanca...tak nakoniec vsetko dobre dopadlo a som opat stastna :) a s plnym dekoltom :) :) :)som tri mesiace po poslednej opke,mozno aj viac..uz to neratam :D poposielam viac foto,dufam,ze sa mi to podari cez tyzden...
takze prajem vam vela zdravia, nech sa vam rany hoja ako maju a nech prska posluchaju :) ak mate otazky kludne napiste,rada vam odpoviem