Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

Lucia83

tak este raz dakujem :) ja som mesiac pred opkou bola presne taka nedockavaa..potom som nejak prestala nad tym rozmyslat lebo som mala kadeco ine na starosti a tak rychlo to uslo...

Lucia83

Lucia 3110

Nesmej sa uz to mas za sebou a mas ich uplne ze krasne. Ja este mesiac, pomoooc scvoknem dovtedy z tych kozani :-)))

Lucia83

Tomaska

No tak plakavala jasne, vzdy som dosla ukludnila a isla prec a dookoola.
Ni idem prva chacha vlastne berem si tam ipad tak ti ich hned nafotim :-))
budem ako vianocne gule na stromceku, nebudem musiet kupovat, zavesim sa tam sama:-))

tomasova

Lucinka83
a to ju supnes do postele povies dobru noc a ides prec??a neplace ze tam nechce byt sama?aj ja sa na to vytesujem..a vies ze ty ides prva tak uvidime ake melony sa ti objavia,ze kazda bude chcet byt ako ty.

Lucia83

Tomaska

Hej sama to sme si prezili po dvoch hodinkach pri nej ked uz zaspavsla sme odchadzali z izby ako tom a jerry z rozpravky po spickach a zrazu oci do koran usta otvorene tiez a rev. Tak som sa nastvala ze takto to dalej nejde a pekne som jej povedala ze uz je velka a ked chce chodit do skolky musi zaspavat sama, tam tiez nebude nikto pri nej a podarilo sa, sice dlho to trvalo alenoplatilo sa.
No pockaj ked sa tak vazne zobudis:-), alebo zeby aj ja... Chacha

tomasova

Lucia
a vy to mate ako s uspavanim??ja musim byt pri malom az kym nezaspi..a to ma uz niekedy po pol hodke ide trafit slak..mala zaspava sama??