Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Tomaska

Tak, tak moja aby si zapadla :-)))
Ale potom ponozky nechas doma ked budeme mat po. Sak zoberaj krpalika. Kup mu cokoladku daj do kocika a vybavene

tomasova

Lucia83
ahoj draha,ja tam chcem velmi ist a pokecat o vsetkom co ma zaujima,jen neviem ci budem mat kam dat maleho,to budem mat trosku problem...ak pojdem tak nahodim vypchatu podprdu,dotlacim to ponozkamy aby som zapadla...

Lucia83

Dievcata z Avelane

Jeeej tak by som isla za vami ani neviete ako. Len tym ze som z Ba tak to je naprd. Ale neva Tomaska ty ich tam pokukaj pomagaj, popytaj sa na vsetko potrebne aj za mna. Budes ako moje oci a napises mi vecer ked sa vratis co si pozistovala. :-)). Potom uz ked budeme aj my mat po tak dame stret vsetky koceny z Avelane. Budem sa tesit. Ok???

cleopatra123

tomasova
baby by urcite boli za a ty sa mozes opytat co ta zaujima ked my sme uz po kto chce kludne sa moze pridat :-)

tomasova

tak nech sa vyjadria vsetky,ak to chcete mat prve stretko iba co maju po, tak nevadi ,to som sa len spytala..druhe by bolo miesane....

cleopatra123

tomasova
podla mna sa mozu pridat aj pred ved preco nie :-) kto ma chut poklabosit nech sa prida baby isto nebudu namietat ci ....

cleopatra123

kvet11
z repika si nromalne urob odvar mozes aj silnejsi ako na pitie nieco namoc to toho nejaky kusok gazy alebo take nieco a priloz si to na ranu a namacaj a prikladaj :-) mozes aj viac krat za den ako mas cas
ako pisla ewelinka tam pri hlavnom vchode ja teda neviem ci pojdem do tej garaze mam z toho fobiu :-)

angie77

ewel007

jaj baby ako vám závidím, že máte stretko, potom nám musíte napísat ako prebiehalo a reakcie okolia na vaše dekolty :))