Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

Ivava
No ako mne to je jedno kde by som mala opku :)) vobec ma nenapadlo sa spytat na pezinok...no nevadi.. Uz si pockam.. Ked som tak dlho vydrzala ale tak mozno sa nieco posunie ;) budem dufat

Mery NR

baby nechcem mudrovať, ale zajtra buďte opatrné.. toto fórum číta veľmi veľa ľudí aj takí ktorí sem neprispievajú. takže pár silikónových úchylákov už určite slintá keďže vie, kedy a kde bude zraz.. najbližšie si detaily stretka dohodnúť mimo tohto fóra..

Monitaaa

kvet11
a mali ste niektora aj s modelaciou, alebo len implantat? budem mat 325 ml, moje prsia mam 75 B, alebo slabe C. A ked si isla napr. niekde medzi ludi, bolo poznat niečo? Do prace sa ponahlať nemusim, ale zas ludi sa stranit nemozem. Dufam, ze to soferovanie mi pojde cim skôr, to je jedine čo by som potrebovala. Po kolkych dnoch si bola prvy krat von? dakujem mam milion otazok :D

kvet11

february

spomínala si že si prsia krémuješ kokosovým olejom. Chcem sa spýtať či nemáš s toho veľmi mastnú pokožku a kde si si ho kúpila v lekárni ??

kvet11

Monitaaa

u každého je to iné, každá máme iny organizmus napriklad ja sa stále šetrím a zajtra to bude už 5 týždeň od opky od pondelka nastupujem do práce dosť zapájam v práci ruky a mám ich zdvihnuté hore tak hádam to bude už o.k. šoférovať som začala po vyše dvoch týždňoch ale len nevyhnutne nebolo to ešte ono ani teraz sa mi ešte nešoféruje na 100% ale mám dve kamošky ktoré šoférovali už na 3-4 deň od opky čo si ja vôbec neviem predstaviť :))

a kam ideš na operáciu a ake budeš mat implantáty?

Mery NR

ako som sa zasmiala na tom zraze v Bille :DD to by malo asi viacero ľudí zážitok a tie pohľady :)))

Tomasova

no čo moja ako pridáš sa aj ty? maš kde dať malého?

Monitaaa

Ahojte baby, vstupujem do klubu čakateliek a v novembri podstupim modelaciu s implantatmi. Mam strasne vela otazok tak som dufala ze tu najdem nejake odpovede. napr. po akom čase mozete vykonavat bezne denne zalezitosti. napr. soferovanie?

sue33

ooo boze to je strasne dlha doba, ja len dufam, ze sa nieco uvolni. Ja uz tiez zacinam uvazovat, ze by som hned poriesila aj nostek. Ked ides aj na nos treba ake predoperacne dorobit? Ja mam termin 11. 6.2013