Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

angie77

ja som akoze spokojna so vsetkym ale ja uz pred aj po som vedala ze budem chciet raz este väcsie.Mne sa pacia velke prsia take velke D by som chcela mat mozno trochu väcsie cize tak 550-600ml.A mam take stavy ze uz by som isla na zväcsenie uz buduci rok a chvilkami to chcem ked vidim nejaku prsaticu a potom ma to zase prejde poviem si ze ich mam akurat vkusne.Takze stale som na takych vaskach.

kvet11

february

tak si kúpim ten contractubex a budem sa aj ja ráno natierať a plus repíkové obklady :) hnis mi už netečie dierku tam mám ešte takú maličkú tak si to radšej prelepujem a na noc som si na tú jazvu ani nedala silikónovú náplast ale obyčajnú

budeme myslieť na stretku aj na teba a raz určite dohodneme aj takú hodinu kde budeš môcť prísť aj ty :))

february

kvet

tak to som nevedela že máš problém so ŠŽ, aj repík bude stačiť... Ja keď som bola na vybratie stehov, tak tam náš doktor nebol a vyberal nám stehy Dr.kováč, tiež veľmi zlatý a ten mi tak kázal, 12hodín na noc sil.náplaste a cez deň ten contractubex, ale natieram si ním len ráno, on na tej jazvičke zaschne, lebo som cez deň v robote

Baby z Avelane po aj pred, tak vám prajem peknú zábavu zajtra, ja sa k vám bohužiaľ nemôžem pridať,každý deň som do 17-tej v práci :( tak takéto doobedňajšie stretko nehrozí, tak sa pekne vyfiknite a užite si to :)

tomasova

Lucinka
on tam sam nebude,reval by keby ho tam necham.....a stretko je zajra o 11.ty co,neprides??ja dam vecer vediet ci ho mam komu nechat.

kvet11

ewel007

aha už viem kde presne tak že o 11:00 som tam baby už sa teším :)

cleopatra123

a prečo že máš fóbiu s tých garáži?? ja tam parkujem stále :))

tomasova

kludne sa pridaj mne to teda vadiť nebude, cleopatra tiež písala že jej to nevadí a myslím si že ewel to tiež vadiť nebude a keby som na tvojom mieste tiež by som sa chcela stretnúť s babami ktoré už majú po aby som sa mohla všeličo popýtať :))

ewel007

cleuška

dohodnute :) ako som písala aj pre kvet :) ešteže nejdem autom tie garaže neznašam :))

tomasova

kludne sa baby pridajte aj čo ste pred op aspon sa porozpravame, toto forum je super a ešte sa teším na stretko, takže baby čím viac tým lepšie :)))

tomasova

Lucia
s nim by som si neposedela ani 10min,on vie ze hore na poschodi je kutik pre deti tak by otravoval,a kocar nepouzivam uz rok....s nim sa to neda.ved uvidim co vybavim.a princezna ako v noci????