Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

february

dakujem :) presne to som chcela dosiahnut..prirodzeny efekt..casom pojdem pravdepodobne do vacsich ale asi az po babatku, este som nerodila..

Barbarella

sunny323

tiež mi nie je všetko ,,jedno,, a svoj život beriem až príliš zodpovedne, aj preto som sa prvotne zľakla, po prečítaní tvojich riadkov...
no treba si uvedomiť, že svojmu doktorovi-operatérovi treba dôverovať, lebo práve dôvera je podstatou pri takomto operačnom výkone...
ja som sa o tom presvedčila osobne už niekoľkokrát, či už pri konzultáciách, tesne pred alebo po operácii...a o týždeň ma čaká kontrola, pri ktorej sa na vlastné oči veľmi rada presvedčím o kvalitách PÁNA DOKTORA...
zároveň pevne verím, že nebudem musieť v ambulancii riešiť nepravdivé informácie o práci a živote doktora s dobrou reputáciou...
pán doktor toto všetko číta a preto treba mať na zreteli, že ani v pozícii čakateľky by nemalo byť nikomu jedno, čo napíše o svojom lekárovi...

v konečnom dôsledku pevne verím, že pán doktor má spolu so svojimi spokojnými pacientkami radosť, ktoré sú mu odmenou nielen formou ,,chodiacej reklamy,, :-) ale tiež pozitívnymi reakciami aj na tomto fóre...

kvet11

february

zajtra si pôjdem kúpiť do lekárne ten Betadine, ja si prsia ani neumývam so sprcháčom bežným ale s dettolom a aj tie silikónové náplaste si tým čistým. Ti si ich čím čistíš? a s tým repíkom by som si to mala ako často umývať raz za deň alebo viac krát? som si to aj teraz vyčistila hnis mi s toho už neišiel len troška krvi dúfam že to bude všetko o.k. ....
a keď budem používať to Betadine môžem zároveň aj repík?

a čo moja už nosíš aj normálnu podprdu alebo si ešte stále v tej pooperačnej?

february

kvet

to je zvláštne po takej dobe, že Ti vytiekol hnis, ale zase dobre že vyšiel von, som zvedavá čo Ti odpíše doktor, dobré je mať doma dezinfekčný roztok Betadine, je lepší než Septonex na takéto veci,prípadne si umývaj repíkom, nech sa Ti to pekne zahojí želám, čítala som na českom fóre, že sa to babám stáva občas, ale nič hrozné to nebolo, max doktor vyčistil a zahojilo sa

kvet11

Lucia83

ja som si tiež vytlačila hnis a vyčistila som si ranu septonexom a zalepila som si to radšej len neviem či si môžem dať teraz tú silikónovú náplasť na to ale radšej počkám. Písala som poobede aj mail doktorovi ale ešte mi neprišla odpoveď...

ewel

tiež neviem ako je to možné, áno vytieklo mi to s jazvy ostala mi tam taká malinká dierka uvidím aké to bude keď sa pôjdem zachvílku osprchovať a dám dolu náplasť... ja mám na ľavom tiež peknú jazvu a pri tom tak ako aj teba ma viac neposlúcha, na pravom ju mám takú istú ako píšeš aj ti a odtiaľ mi to vytieklo a s pravú ruku už asi dva týždne po opke bolo všetko o.k. až teraz v sobotu ma bolelo na pravej strane vedla prska pod pazuchou nemohla som poriadne ani s rukou hýbať až včera poobede mi to prestalo ale hovorili mi že ma to mohlo bolieť aj kvôli tomu hnisu a aj to že je to dobré keď to radšej vytieklo von ako by to malo ostať dnu...
som zvedavá na odpoveď doktora...
a ja v stredu 5 týždnov ako to len rýchlo letí od pondelka nastupujem do práce sa mi ani nebude chcieť po takej dlhej pauze :))

cleopatra

mojko čo ako sa máš už sa prsko usádza alebo ešte stále tam je ten veľký rozdiel??

february

jankamichal

celé Tvoje patálie som dávnejšie prečítala a som rada,že si sa ozvala a konečne si sa dopracovala k spokojnosti, bolo to isto dosť náročné 5x podstupovať taký zákrok, to je asi nočná mora každej z nás, pooperačné komplikácie, tak Ti držím palce, aby už bolo navždy všetko v poriadku a mohla si si po tom všetkom užívať vysnívané prská, klobúk dole aj pred dr.O, že sa tak super postavil k týmto problémom, všetko dobré v živote!

Lucia3110

máš tie prská naozaj krásne urobené, verím že si spokojná, akoby boli odjakživa Tvoje :)

Lucia3110

angie

no na to sa tesim najviac :) neboj, do leta budes aj zahojena, ja som cakala na opku dva mesiace a to len preto ze som ju chcela absolvovat po lete,aby som nebehala v tej podprde v 40 stupnovych horucavach..sesternica bola na konzultacii asi pred tyzdnom a 8. oktobra ma opku :)

sunny323

Menndy

Ked mi posunu termin,jasne ze nemam problem ti poskytnut moj februarovy termin. A aj ja cakam tak dlho,v podstate od min.roku na konzultacku a teraz dalsich 8mes na opku. Je to rozne,zrejme ako sa im kto pouvolnuje