Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet

o 11h vo vnutri pred hlavným vchodom je tam A3sport a predavaju tam okuliare a tam je aj kaviareň oki ? :)

kvet11

february

pozerala som na nete ten Betadine neodporúča sa používať pri problémoch zo štítnou žľazou a ja sa liečim na ŠŽ takže to by som ani nemohla použiť :) tak skúsim ten repík :)
ja som mala včera cely deň normálnu podprdu a vydržala som v nej celkom fajn som sa v nej cítila ale veru najlepšie je v tej pooperačnej :)
ja si dávam na noc tie silikónové naplaste a cez deň si nedávam nič pýtala som sa doktora a nekázal. tebe povedal že máš cez deň používať ten Contraktubex?

cleopatra123

tiež som si myslela že po takom dlhom čase bude všetko už o.k. ale tak radšej nech to vytečie to čo tam nemá byť ako keby to tam malo ostať a potom už bude určite všetko dobre :) no vidiš všetko chce čas prska ti už začínajú mäknúť neboj ved ono to trvá dlho kým si nájdu miestočko :)

baby a keď si robíte repíkové obklady tak ako dlho to máte priložené a dávate si tam aj lístky s repíka či to už nie?

kvet11

cleopatra123

ja sa tiež rada pripojím :) a kde pred Mlynmi sa presne stretnete? zaparkujem v garáži tak aby som vedela ktorým smerom sa mám uberať :)

cleopatra123

stretko avelane
baby ktora mate zaujem zajtra bude stretko zatial sme sa dohodli my s ewel o 11 hod. prem mlynmi v nitre tak kto chcete ste vitane :-)

lilabmw

Baby co stoja u Cervena okruhle napr.Nagory Mentory alebo Mcghany?Ja som pocula ze zväcsa pracuje s Eurosilikonmi ale ja by som radsej niektore z hore uvedenych da sa s nim potom dohodnut?

cleopatra123

kvet11
jaj to ma mrzi ze mas taketo patalie, a ako dobre si sa citila ani som nevedela ze po takom case sa moze ranka este otvorit dufam ale ze vsetko bude v poriadku inak ten repik je fakt zazracny liek, ja ked mam nejaky problem hned siahnem po repiku ci uz na vonkajsie pouzitie alebo aj na pitie repikom nic nepokazis ja som si nim liecila ranu po cisarskom lebo sa mi rozisli dva stehy a normalne mi to krasne zahojilo
ja mam este rozdiel zda sa mi ze trochu povoluju a maknu ale velmi pomaly ale uz sa mi da lezat na boku a nic ma netlaci :-) ani sa neodvazim si dat normalnu podprdu stale mam pooperacnu som zvedava kedy sa jej zbavim ale citim sa v nej najlepsie

menndy

Sunny323
Tak to by bolo super :) drzim palce nech to vynde s tym presunom ;) inac vo februari mas kedy planovanu tu opku ?

sunny323

Barbarella

Suhlasim s tebou a verim,ze aj ja sma mu budem dobrou chodiacou reklamou. Ako som uz pisala,saa som bola zaskocena tymito vecami,zvlastvked som par tyzdnou predtym u neho na konzultacii a jeho pristup a profesionalita mya ohurili. Tak bbky cakatelky,hor sa do toho a vetim,ze mate lepsie kamaratky ako ja. Neprajnost je svina,zavist este väcsia.

february

kvet

ten Betadine len vtedy keby sa Ti pustil hnis, na dezinfekciu a repík môžeš hocikedy ak máš pocit že Ťa jazvy pobolievajú, repík je ukľudňujúci a hojivý, ja si dávam repíkové obklady, ale nie pravidelne, tak raz za dva dni, nemám našťastie problém s jazvami, ale ony stále pracujú a ešte potrvá kým sa celkom zhoja, tak aj keď sa mi zdá že je všetko ok, predsa si urobím obklad, tým nič nepokazím. Na deň si dávam Contraktubex a na noc tie silik.náplaste a tiež aj rany aj náplaste umývam v dettole a prská nakrémujem mliečkom alebo kokosovým olejom.
Na deň už nosím normálnu podprdu, ale nič čipkové, mám takú bielu super niečo medzi klasickou a športovou a ešte jednu klasickú nevystuženú s kosticami telovej farby s širšími ramienkami, dobre sa v nich cítim ale prídem domov a hneď sa prezliekam do korzetu,v tom mi je najlepšie aj na noc. tak nech sa Ti to pekne hojí :)