Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

sunny 232
prosim ta ty mas teda kedy termin opky? si bola kedy na konzultackach? lebo ja som bola v juni... a dal mi opku az na jun o rok..:( som dost nestastna ze tak neskoro.. tak tiez by som chcela nieco skor zohnat. keby si ty nasla nieco .. neposunula by si mi tvoj termin?

sunny323

Nadranka

Ano,ja som sa pytala na dr.cerena,a popri tom som napisala par informacii,ktore sa mi dostali do uší. Nechcela som nikoho znechutit...

sunny323

Nadranka

Ano,ja som sa pytala na dr.cerena,a popri tom som napisala par informacii,ktore sa mi dostali do uší. Nechcela som nikoho znechutit...

angie77

jankamichal

ahoj, som rada že je všetko v priadku a som zvedavá na nové fotky, prsíčkam prajem nech sa im už u Teba páči natrvalo a nech ťa už poslúchajú :)
..jani a môžem sa ťa spýtat či si si tie reopky hradila zase? lebo neviem si predstavit, to potom musí byt aj finančne náročné...

Lucia3110

zachvílku sa už bdeš pýšiť dokonalým výstrihom aj na verejnosti,to potom bude len radosti :)už aby bolo zase leto čo? to snáď budem mať super dekolt už aj ja :)

Lucia83

Tomaska

Neberem j uz dlhjsie lebo mi normalne puchli nohy z nej, nerobi mi dobre
No vysadit myslim ze netreba ked som bola vo february na mandliach tak som ju brala normalne. Tiez ssom sa toho bala ze co s nou, ale dr povedal ze pooda.
Ja dufam ze nedostanem kramose ako pojdem.

sunny323

Barbarella

Ak narazas na to,co som s tu asi pred par tyzdnami pytala,tak to nebolo ziadne ociernovanie,skor som bola rovnako zmätena chcela som pocut aj ine nazory a hlavne skusenosti uz zoperovanych kočiek. A prave aj vdaka vam tomuto foru som ostal pri dr.cervenovi. nikoho som neohovarala,rekapitulovala som slova kamratky,ktore sa chvbohu nepotvrdili a moj vztah k nej ochladol. Tak bola by som rada,aby sa vsetko uviedlo na spravnu mieru a nefigurovala som tu ako cierna ovca. Dakujem

ewel007

kvet

zlatko prosím ťa to ako sa ti stalo? ved si nemala už žiadne bolesti ani nič.. to cez jazvu? ved si písla, že s apekne hojí..ja mam jednu taku až bordovu trošku inu no vidno že ta na lavom je na tom lepšie a pritom to lave prsko ma trpi viac a dosť ma bolia na vonkajšej strane jazvy..dnes som si bola kupiť na klinike naplaste, ale na našho zlateho dikoho som nemala štastie, určite robil krásne prska :) a my s Cleo dnes 5 týždnou :)

Monitaaa

Ahojte baby, vedeli by ste mi poradit s galeriou. Davno som tu nebola, ale o mesiac ma uz caka operacia a zabudla adresu a heslo galerky. Vie mi to adminka prosim znova poslat? dakujem